Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kiefer Sutherland sågas av 24-kollega

Kritiseras. Kiefer Sutherland, stjärnan i tv-serien 24, får nu en rejäl känga av tidigare kollegan Freddi Prinze Jr.

Freddie Prinze Jr berättar nu att han hatade att jobba tillsammans med Kiefer Sutherland.

Han kallar honom "den mest oprofessionella snubben i världen", rapporterar TMZ. 

Freddie Prinze Jr spelade mot Kiefer Sutherland som karaktären Cole Ortiz i tv-seriesuccén 24. Men samarbetet med seriens stjärna var en mardröm.  I en intervju med ABC Radion berättar Freddie Prinze Jr att det var så illa att han var nära att lägga ner sin skådespelarkarriär helt och hållet.

- Jag gjorde 24 och det var fruktansvärt. Jag hatade varje sekund. Jag ville bara lämna branschen efter det. Så, jag liksom stoppade, sa han.

Svidande kritk

Sedan riktade Freddie Prinze Jr svidande kritik mot 24-kollegan Kiefer Sutherland.

- Kiefer var den mest oprofessionella snubben i världen. Det är inget skitsnack. Jag tror att alla som jobbat med honom säger det, sa han.

Freddie Prinze Jr lade också till en eftersläng med en kommentar om Kiefer Sutherlands längd.

- Herre Gud, jag tog jobb hos Vince McMachon på WWW... Men har var åtminstone cool och lång. Jag behövde inte ta av mig skorna som jag behövde på 24. Ställ killen på en äppelkartong eller ta inte med mig nästa gång. Du vet, jag är 1,82 och han är 1,65, sa han.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.