Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kidmans sorgliga familjehemlighet

Nicole Kidman öppnade upp om sin familjehemlighet under en intervju i Melbourne, Australien. Foto: Simonds/Bafta/Rex/Shutterstock / SIMONDS/BAFTA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Där berättade hon att hon egentligen ville ha ett till barn – men att hennes man, Keith Urban, övertygade henne om att de inte skulle försöka skaffa ytterligare ett. Foto: Ed Rode / GETTY IMAGES WIREIMAGE
Nicole Kidman, 49, har fyra barn, varav två med Tom Cruise. Foto: Splash News / SPLASH NEWS

Nicole Kidman öppnade upp om sin familjehemlighet under en intervju i Melbourne, Australien.

Där berättade hon att hon egentligen ville ha ett till barn – men att hennes man, Keith Urban, övertygade henne om att de inte skulle försöka skaffa ytterligare ett.

– Jag har alltid drömt om ett till barn, men nu är jag för gammal, säger Nicole Kidman.

Nicole Kidman, 49, har fyra barn. Två av barnen, sonen Connor och dottern Isabella, adopterade hon tillsamamns med sin exman Tom Cruse. Sen har hon också fått två bioligiska barn, döttarna Faith Maragret och Sunny Rose, tillsammans med sin nuvarande man Keith Urban.

Men under en öppenhjärtig intervju i Australien berättade stjärnan att hon alltid velat haft yterliggare ett barn i sitt liv – men att hennes make sa nej.

– Keth sa alltid, kom ihåg hur vi bar runt på alla barn, och allt det jobbiga runt omkring. Det är inte bara en dans på rosor, berättade Nicole Kidman under intervjun.

– Han ser mer praktiskt på det hela, medan jag tänker på alla fina stunder, fortsatte hon.

 

LÄS MER: Nicole Kidman stöttar Donald Trump

 

Nicole Kidman valde också att dela med sig om svårigheten hon hade för att få barn när hon blev lite äldre. Efter att hon fått sitt första biologska barn fick hon höra av läkarna att hon var för gammal för att kunna få ytterligare ett.

Men trots det fick hon sitt andra biologiska barn, Sunny Rose, när hon var 40 år gammal.

Nicole Kidman berättade också om sorgen efter sin döda pappa, som dog år 2014.

– Min största tragedi i livet var när jag förlorade min pappa. Det har varit dagar då jag bara legat på golvet och tänkt att jag inte klarar mer. Men det värsta som händer är att allting rasar – och sen får du bygga upp ditt liv igen, säger hon.

Nicole Kidman är aktuell med den nya HBO-serien "Big little lies", där hon bland annat spelar mot svenska Alexander Skarsgård. Speciellt det senaste avsnittet fick flera att reagera – efter en sexscen mellan Skarsgård och Kidman. Flera tittare spekulerar nämligen i om det är Alexander Skarsgårds riktiga penis som visas i scenen, eller om det är en protes.

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.