Nicole Kidman avslöjar nu sin hemliga förlovning – med Lenny Kravitz. Foto: Simonds/Bafta/Rex/Shutterstock / SIMONDS/BAFTA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESNicole Kidman avslöjar nu sin hemliga förlovning – med Lenny Kravitz. Foto: Simonds/Bafta/Rex/Shutterstock / SIMONDS/BAFTA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Nicole Kidman avslöjar nu sin hemliga förlovning – med Lenny Kravitz. Foto: Simonds/Bafta/Rex/Shutterstock / SIMONDS/BAFTA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
De båda dejtade 2003, efter att Nicole Kidman och Tom Cruise brutit upp sitt äktenskap. Foto: Mu1 / ALL OVER PRESS WENNDe båda dejtade 2003, efter att Nicole Kidman och Tom Cruise brutit upp sitt äktenskap. Foto: Mu1 / ALL OVER PRESS WENN
De båda dejtade 2003, efter att Nicole Kidman och Tom Cruise brutit upp sitt äktenskap. Foto: Mu1 / ALL OVER PRESS WENN

Kidman avslöjar hemlig förlovning

Publicerad

Nicole Kidman avslöjar nu sin hemliga förlovning – med Lenny Kravitz.

De båda dejtade 2003, efter att Nicole Kidman och Tom Cruise brutit upp sitt äktenskap.

– Jag älskar Lenny, han är en fantastisk kille, säger Kidman i en intervju med The Edit.

År 2001 gick skådespelarparet Tom Cruise och Nicole Kidman skilda vägar. Strax efteråt parades den australiska skådespelaren ihop med flera andra: enligt medier dejtade hon "Hunger games"-producenten Steve Bing och rocksångaren Lenny Kravitz.

Redan 2007 avslöjade Nicole Kidman att hon förlovat sig med någon i efterspelet av skilsmässan från Cruise.

 

LÄS MER: Kidman oigenkännlig på nytagna bilderna

 

– Jag ville egentligen inte ha ett förhållande. Jag ville bara att mina barn skulle ha mig och kände mig inte bekväm med en person till. Och sen förlovade jag mig med någon ... Men det var bara inte rätt. Jag var inte redo. Vi var inte redo, sa Kidman till Vanity fair.

Men hon sa inte vem han var.

Nicole Kidman avslöjar förlovning med Lenny Kravitz

Nu avslöjar skådespelerskan, i en stor intervju med Net-a-Porter’s The Edit, att det var Lenny Kravitz hon var förlovad med.

I intervjun pratar hon om sin nya HBO-serie "Big little lies", där hon spelar mot Lenny Kravitz dotter Zoe Kravitz.

– Jag kände Zoe eftersom jag var förlovad med hennes pappa. Vi är alla en familj. Jag älskar Lenny, han är en fantastisk kille, säger Kidman till The Edit.

"Big little lies" handlar om en grupp kvinnor och deras komplicerade relationer.

 

LÄS MER: Här spricker Kravitz byxor på Gröna Lund

 

Dejtade ett halvår 2003

Kidman och Kravitz träffades sommaren 2003. Då hyrde hon hans lägenhet på Manhattan i New York, enligt Vanity Fair. Paret ska ha gjort slut i december samma år.

Nicole Kidman är sedan 2006 gift med den nyzeeländska countrysångaren Keith Urban.

I intervjun med The Edit berättar även Kravitz dotter Zoe om relationen till Kidman.

– Nicole kan vara tyst och blyg, vilket är intressant eftersom hon som skådespelerska är högljudd och tydlig. Hon är så bra att det ibland är distraherande, säger Zoe Kravitz till The Edit.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag