Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kid Cudis hyllning till Kurt Cobain i direktsändning

Kid Cudi uppträdde i en blommig klänning på ”Saturday Night Live”.
Foto: Youtube / Youtube
Kurt Cobain.
Foto: PAUL HARRIS / STELLA PICTURES BWP MEDIA USA
Kid Cudi.
Foto: ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS / ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS SPLASH NEWS

Artisten Kid Cudi, 37, uppträdde på ”Saturday Night Live” i klädd en blommig klänning och en grön kofta.

Något som flera tittare tolkade som en hyllning till Nirvana-sångaren Kurt Cobain, Huffington Post.

Kid Cudi gästade helgens ”Saturday Night Live” som skådespelaren Carey Mulligan var programledare för. 

Den 37-åriga artisten, som egentligen heter Scott Mescudi framförde två låtar från sitt senaste album ”Man on the Moon III: The Chosen”. 

När Kid Cudi framförde låten ”Sad People” bar han en blommig klänning. Senare i programmet uppträdde han med låten ”Tequila Shots” och hade då på sig en grön kofta och en t-shirt med den tidigare ”Saturday Night Live”-medlemmen Chris Farley, som dog 1997 till följd av en överdos.

Visat upp tatuering

Flera tittare har tolkat både klänningen och den gröna koftan som en hyllning till Nirvana-medlemmen Kurt Cobain, som begick självmord den 5 april 1994.

Cobain bar en grön kofta under det omtalade uppträdandet under ”MTV Unplugged”-konserten 1993. Samma år bar han en blommig klänning på omslaget till det brittiska magasinet ”The Face”.

Kid Cudi har länge varit ett stort fan är Kurt Cobain. I augusti 2020 visade han upp en tatuering av Nirvana-sångaren på Instagram.

https://twitter.com/JillianSed/status/1381109224738938884?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1381109224738938884%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.huffpost.com%2Fentry%2Fkid-cudi-kurt-cobain-dress-cardigan-chris-farley_n_6072a55dc5b6c795e154af39
Vem är Kurt Cobain? Framgångarna, skandalerna och familjen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.