”Kicken” på sjukhus – fått flera blodproppar

Följ senaste nytt i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 11 och 20 på helger.
Christian ”Kicken” Lundqvist delar ut priser åt Postkodlotteriet sedan 2014.
Foto: Postkodlotteriet
Christian Lundqvist.
Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Christian ”Kicken” Lundqvist har drabbats av flera blodproppar ”upp till hjärta och lever” och ligger på sjukhus. 

Den tidigare ”The Poodles”-trummisen skriver på Instagram om sjukhusvistelsen:

”Det har varit nattsvart sedan början på förra veckan”. 

Christian ”Kicken” Lundqvist har fått flera blodproppar ”upp till hjärta och lever”, skriver han i ett inlägg på Instagram. Han skriver att det varit ”nattsvart sedan början på förra veckan”, och att ”diagnosen gick åt fel håll”. 

Men sedan måndagseftermiddagen har det börjat vända, skriver han och tackar för det stöd han fått från personer som vetat om hans hälsoläge. 

Stödet från följarna

Inlägget möttes av en våg av hjärtan från följarna. Bland de som visar sitt stöd i kommentarsfältet finns artisten Lena Philipsson, Hollywoodfrun Åsa Vesterlund och artisten Robin Bengtsson. 

Även tidigare landslagsspelaren Magnus Hedman skickar en krya på dig-hälsning tillsammans med flera hjärtan, och modellen och tidigare artisten Magdalena Graaf erbjuder sin hjälp: ”Fina vän... Kan jag hälpa dig med något?” skriver hon under bilden på Kicken i sjukhussäng som gör tummen upp mot kameran. 

”Fina! Krya på dig! Du ska se att du snart är på banan. Tänker på dig!” skriver sångerskan Sonja Aldén. Programledaren och krögaren Anders Timell ber också han Christian ”Kicken” Lundqvist att krya på sig. Dansaren Sigrid Bernson, MMA-utövaren SImon Sköld och Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson och förra Postkod-kollegan Magdalena Graaf skickar också uppmuntrande ord och hjärtan under inlägget. 

https://www.instagram.com/p/CObHkrnlSvX/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.