Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Khloes och Tristans vändning i relationen – efter otroheterna

Khloe Kardashian och Tristan Thompson beter sig som ett gift par.
Foto: BACKGRID UK/IBL
Tristan Thompson.
Foto: DAVID MAXWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Khloe Kardashian och Tristan Thompson är närmare varandra än någonsin under coronaisoleringen.

Uppgiftslämnare till Us Magazine menar att de två beter sig som ett gift par.

– Khloe och Tristan har det riktigt bra, och har haft det så ett tag. Karantänen har fört dem närmare varandra än någonsin, säger uppgiftslämnaren.

Under tiden av coronakarantän har Khloe Kardashian och exet Tristan Thompson tillbringat i stort sett all tid ihop, tillsammans med dottern True – och de verkar ha det bättre än någonsin.

– Khloe och Tristan har det riktigt bra, och har haft det så ett tag. Karantänen har fört dem närmare varandra än någonsin, och Tristan har varit superuppmärksam och trogen Khloe, varit hängiven True och deras vardagliga familjeliv, säger en uppgiftslämnare till Us Magazine.

Paret gjorde slut efter att det kommit fram att Thompson varit otrogen i flera olika perioder, men verkar nu alltså ha hittat tillbaka till varandra.

– De har betett sig som ett gift par och är så bekväma med varandra. Tristan har varit en jättebra pappa. Saker och ting löser sig och Khloe är hoppfull för framtiden, säger uppgiftslämnaren till tidningen.

Khloe Kardashian bryr sig inte vad fansen tycker

Tidigare i månaden sa en annan uppgiftslämnare att Kardashian har accepterat att inte alla fans kommer tycka om att hon blir ihop med exet igen.

– Khloe bryr sig inte om ifall hon skulle få kritik från fans över att vara tillsammans med Tristan igen. Hon har redan gått igenom det och accepterar att vissa fans alltså kommer ha sin egen, ofta negativ, åsikt.

– Det finns alltid en oro att Tristan ska gå tillbaka till sitt gamla beteende, speciellt när han är ute på vägarna och jobbar igen, men de har tillbringat så mycket tid ihop för att försöka läka forna misstag, så det är inte hennes främsta fokus just nu.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.