Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Khloé om uppbrottet: ”Min familj är förstörd”

Khloé Kardashian i tårar i den nya trailern. Foto: E!
Khloé Kardashian öppnar upp sitt hjärta. Foto: E!

Khloé Kardashian bryter nu tystnaden om sambon Tristan Thompsons nya otrohet med vännen Jordyn Woods. 

I en trailer inför säsongspremiären av ”Keeping up with the Kardashians” gråter tv-profilen och exploderar under telefonsamtal. 

– Min familj förstördes!, vrålar hon.

I början av februari kom rapporter från flera olika håll att Khloé Kardashians pojkvän, NBA-proffset Tristan Thompson, än en gång varit otrogen mot henne. Och denna gång med Kylie Jenners bästa vän Jordyn Woods. 

Hittills har Khloé Kardashian inte talat om händelsen offentligt, men i en ny trailer inför söndagens säsongspremiär av ”Keeping up with the Kardashians” säsong 16 är mycket fokus på Khloé. Sajten Mama Mia har trailern i sin helhet och inledningsvis får tittarna se hur Khloé gråter och konstaterar:

– Det suger för att det måste vara så offentligt. Jag är inte bara ett tv-program, det här är mitt liv. 

I flera andra scener får man se hur Khloé Kardashian pratar med någon i telefon i sin bil och skriker:

– Min familj förstördes!

 

Tristan Thompsons ord efter otroheten

Det här är inte första gången som Tristan Thompson uppges ha bedragit Khloé. För ett år sedan avslöjades han ha haft otrohetsaffärer med flera andra kvinnor under tiden som flickvännen och realityprofilen var gravid med deras första barn. Nyheten kom bara dagar före dottern True föddes, och efter några svajiga veckor beslutade sig ändå Khloé för att stannan kvar i relationen. 

Nu verkar hon dock inte fullt lika säker på vad hans ord betyder.

– Tristan kanske älskar mig, vad nu det betyder, han har ingen respekt för mig överhuvudtaget, säger hon i trailern. 

I ett annat klipp syns det hur Khloé Kardashian exploderar under ett telefonsamtal och vrålar ”lögnare!”. 

 

Framtiden med dottern True

Att uppbrottet tagit hårt på Khloé Kardashian är tydligt, att det dessutom varit något hela världen kunnat ta del av är ytterligare en sorg som hon nämner. 

– Ibland glömmer världen att vara snäll och att vi alla går igenom någonting. Kanske vara lite mer förstående för det suger.

Just nu uppges Khloé Kardashian ha lämnat Cleveland och Tristan, i stället är hon tillbaka med övriga familjen Kardashian i Los Angeles. Vid sin sida har hon dottern True. 

– True är det bästa som hänt mig, någonsin, säger Khloé Kardashian. 

Säsong 16 av ”Keeping up with the Kardashians” har premiär på söndag i USA. 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.