Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Khloé Kardashians senaste förändring förvånar fansen

Svarar på frågor om förhållandet
Khloe Kardashian är precis som övriga familjemedlemmar för det mesta öppen med att hon genomgått skönhetsingrepp.Foto: RTNSADOU/INSIGHT MEDIA/ STELLA PICTURES

Realitystjärnan Khloé Kardashians senaste bilder på Instagram får fansens ögonbryn att höjas. 

Hon har bytt hårfärg – men flera följare är säkra på att hon gjort större förändringar än så, skriver Daily mail.

Tre nya bilder på Khloé Kardashians Instagram har väckt stor uppmärksamhet bland Kardashianfans och följare.

På bilderna, som ligger i ett bildspel på realitystjärnans officiella Instagram, poserar Khloé Kardashian, 35, i en vit topp, med en hel del bronzingpuder på kroppen och helt ny hårstil.

Bilden hyllas av vänner och familj, bland annat av mamma Kris Jenner, 64, som skriver: 

”Min vackra flicka, wow!!” 

Ifrågasätts av följare

Men minst lika många kommentarer uttrycker förvåning av det nya utseendet. Förutom håret som färgats i trendfärgen bronde (en blandning av brunt och blont) är flera följare säkra på att hon genomgått plastikoperationer nyligen. 

Trots att de senaste bilderna lika gärna kan vara resultatet av filter och retuschering, eller kanske till och med riktigt proffsig sminkning, känner en del för att dela med sig av sina åsikter och spekulationer.

”Ska jag tro på att det här är Khloé Kardashian... hon är söt och så men det här är ju en helt annan person.” skriver en. 

”Khloé Kardashian ser så annorlunda ut, det är galet” skriver en annan. 

https://www.instagram.com/p/CAgYA12BRqi/

Under tiden i karantän har Khloé Kardashian delat med sig av livet hemma tillsammans med dottern True Thompson som fyllde två den 12 april.

https://www.instagram.com/p/B_iKjSBhPEF/?utm_source=ig_embed

Det här gör kändisar i karantänen

Hollywood nedstängt – det gör kändisarna i karantän

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.