Familjen Kardashian ska ha utökas med en liten flicka, uppger källor till TMZ. Foto: JULIANO/X17ONLINE.COM / JULIANO/X17ONLINE.COM/IBL X17 INCFamiljen Kardashian ska ha utökas med en liten flicka, uppger källor till TMZ. Foto: JULIANO/X17ONLINE.COM / JULIANO/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC
Familjen Kardashian ska ha utökas med en liten flicka, uppger källor till TMZ. Foto: JULIANO/X17ONLINE.COM / JULIANO/X17ONLINE.COM/IBL X17 INC
Khloe Kardashian och pojkvännen Tristan Thompson. Foto: PHOTOPRESS MIAMI / SPLASH NEWS / PHOTOPRESS MIAMI / SPLASH NEWS/I SPLASH NEWSKhloe Kardashian och pojkvännen Tristan Thompson. Foto: PHOTOPRESS MIAMI / SPLASH NEWS / PHOTOPRESS MIAMI / SPLASH NEWS/I SPLASH NEWS
Khloe Kardashian och pojkvännen Tristan Thompson.  Foto: PHOTOPRESS MIAMI / SPLASH NEWS / PHOTOPRESS MIAMI / SPLASH NEWS/I SPLASH NEWS

Khloe Kardashian uppges ha fött en flicka

Publicerad

Khloe Kardashian födde en liten flicka under på torsdagsmorgonen, uppger källor för amerikanska sajten TMZ.

Nyheten kommer i en turbulent tid av otrohetsrapportering kring paret.

Khloe Kardashian, 33, och pojkvännen basketspelaren Tristan Thompson, 27, har fått barn.

Det var tidigt under torsdagsmorgonen som paret fick en dotter på ett sjukhus i Cleveland, enligt källor till TMZ.

Förlossningen var väntad i slutet av mars men drog ut på tiden. Enligt uppgifter till TMZ förlöstes dottern naturligt.

Dottern ska inte ha fått något namn än.

Trots att parets relationsstatus är något oklar i nuläget ska Tristan Thompson ha närvarat under förlossningen. Även familjemedlemmarna Kriss Jenner, Kim och Kourtney Kardashian ska ha varit på sjukhuset liksom den nära vännen Malika Haqq.

Turbulent tid

Det var under säsongsfinalen av Keeping up with the Kardashians som Khloe offentliggjorde könet på det kommande barnet.

 

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenner får fansen att häpna – har blivit mamma i hemlighet 

https://www.instagram.com/p/Bc8PFjuFjlp/?utm_source=ig_embed

Nyheten om förlossningen kom i en turbulent tid för paret. 

Natten till i onsdag blossade en otrohetsskandal upp - pojkvännen Tristan Thompson har fångats på film när han kysser en annan kvinna. Händelsen ska ha inträffat i oktober – då Khloe Kardashian var gravid i tredje månaden.

Enligt amerikanska medier ska Tristan Thompson ha varit otrogen med flera olika kvinnor under Khloé Kardashians graviditet.

Höll bebislyckan hemlig

Khloe Kardashian avslöjade inte graviditeten med ett Instagraminlägg så sent som i februari.

”Min största dröm har blivit verklighet! Vi ska ha barn!”, skrev hon till sina följare om bebislyckan då.

 

LÄS OCKSÅ: Bebislyckan – därför höll hon graviditeten hemlig

 

Inlägget fortsätter:

”Jag har väntat och undrat men Gud hade en plan hela tiden. Han visste vad han gjorde. Jag behövde bara tro på honom och vara tålmodig. Ibland kan jag fortfarande inte tro att vår kärlek har skapat liv!", skriver hon på Instagram tillsammans med en bild på den växande magen.

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag