”Keyyos” svar på kärleks- ryktena i ”Let's dance”

Keyyo visar sina dolda blåmärken: "Gör ont"
”Keyyo” svarar på kärleksryktena.
Johan Rheborg och ”Keyyo” har fortfarande kontakt efter programmet.
”Keyyo” och Johan Rheborg åkte till Ryssland tillsammans i ett SVT-program.

Utmaningen fördubblas under veckans ”Let's dance” och Kristina ”Keyyo”  Petrushina har blåmärken över hela kroppen. 

Nu berättar hon om starka relationen med sin mamma, sitt kärleksliv men även om relationen med Johan Rheborg. 

– Han är så jäkla, jäkla fin. Han är en otroligt fantastisk person, säger Keyyo.

Den tuffa dansutmaningen trappas upp under veckans tävling – i stället för en dans har det nu blivit dags för de tävlande att visa upp två. På torsdagen känner Kristina ”Keyyo”  Petrushina, 24, att det känns överväldigande. 

– Om man tyckte att tiden inte räckte till att lära sig en helt ny dans de tidigare veckorna så känns det nu, två dagar innan, som en helt omöjlig uppgift. Vi får se hur det kommer att gå. Jag är väldigt nervös och förväntansfull men just nu känns det väldigt långt bort. 

Med en tuffare utmaning kommer även en större kamp och ”Keyyo” berättar att hennes kropp har fått ta en hel del stryk. 

– Jag har blåmärken här, blåmärken på ryggen, blåmärken överallt. Det är en del av ”Let's dance”, det är det. 

Gör det ont? 

– Ja det gör det, säger ”Keyyo” och skrattar.  

– Men man måste släppa fram allt. Det gör ont men vad fasen, alla upplever det. 

Det blir också extra känslosamt för ”Keyyo” då hon under kvällen ska tillägna dansen till sin mamma som hon förklarar är den viktigaste personen i sitt liv. 

– Hon är så cool och modig och häftig. Hon är inte rädd för någonting, även om hon skulle vara det så skulle hon inte visa det för mig. Hon är det tryggaste jag har. Hon har lyckats med sitt jobb som mamma. Det är så fint, allt hon har gett mig. 

Relationen till Johan Rheborg

”Keyyo” kom till Sverige från Ryssland när hon var 8 år gammal och tillsammans med Johan Rheborg åkte hon tillbaka till sitt födelseland i SVT:s program ”Keyyo med Rheborg i Ryssland”. Sedan dess har det hållit kontakten. 

– Sporadiskt, absolut. Han är så jäkla, jäkla fin. Han är en otroligt fantastisk person. Jag såg upp till honom ganska mycket innan resan, det var därför jag ville att han skulle åka med. Men jag gör det nästan mer nu, jag tycker att han är toppen. 

Men på grund av pandemin ses de inte just nu men hon lägger inte locket på om att det skulle kunna bli en ny säsong – men att pandemin sätter stopp för det. 

– Ja, det är svårt med Covid-19. Det hade varit superkul för att vi båda hade det jätteroligt under inspelningen och han fick upp ögonen för Ryssland.  Han ville inte sätta sin fot där innan. 

”Jag är singel...”

”Let's dance” är kanske det tv-program i Sverige där flest deltagare har hittat kärleken och det har även ryktats om att ”Keyyo” ska ha en flört med sin dansare Hugo Gustafsson. 

”Keyyo” och dansaren Hugo Gustafsson.

När det kommer till hennes kärleksstatus börjar hon skratta. 

– Jag är singel. 

När var senaste gången du kysste någon? 

Keyyo blir tyst. 

– Jag är singel, säger hon igen och skrattar. 

Keyyo svarar på kärleksryktet med dansaren

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.