Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Keyyo klar för ”Let's Dance”: ”Obekvämt”

Kristina ”Keyyo” Petrushina slog igenom på Youtube.
Foto: © Robert Eldrim, Medljus / Pressbild: Robert Eldrim, Medljus
Hon kommer dansa med Hugo Gustafsson i ”Let's Dance”.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Kristina Petrushina, mer känd som Keyyo, tar sig an en ny utmaning i livet. 

Hon ska tävla i Let's Dance.

– Obekvämt är bara förnamnet, men man vänjer sig, säger hon i ”Nyhetsmorgon”.

Komikern och programledaren Kristina Petrushina, mer känd som Keyyo, är den senaste ”Let's dance”-deltagaren att presenteras av TV4.

– Det är otroligt roligt, som alla ju säger. Men det är sjukt mycket mer utmanande än jag trodde att det skulle vara. Det är det svåraste jag gjort, någonsin, säger Keyyo i ”Nyhetsmorgon”.

23-åriga Keyyo blev känd tack vare sina humoristiska videoklipp på Youtube, och har därefter tagit karriären vidare till tv-rutan. Hon har bland annat haft en egen humorserie på SVT Play, ”Keyyo & co”, programlett ”Talang” och gjort SVT-serien ”Keyyo med Rheborg i Ryssland” tillsammans med Johan Rheborg. Hon har även deltagit i ”Bäst i test” i SVT.

Keyyos danspartner i ”Let's dance” är Hugo Gustafsson. Det är tillsammans med honom som hon kommer ta plats på dansgolvet i TV4 när programmet har premiär. Fram tills dess är det fullt fokus på träningen.

– Obekvämt är bara förnamnet, men man vänjer sig, säger Keyyo i ”Nyhetsmorgon” om förberedelserna inför tävlingen.

Sedan tidigare är Hanna Hedlund, Suzanne Axell, Martin Melin, Carola Häggkvist och Michel Tornéus, Filip Lamprecht och Anis Don Demina klara för programmet.

”Let's dance” har säsongspremiär den 20 mars kl. 20.00 på TV4, TV4 Play och på C More.

Kändissonens press inför ”Let's Dance” – efter Kaspersens vinst

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.