Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kenzas svåra oro – efter sonens födelse

Vad är en influencer?
Kenza Zouiten Subosic tycks älska föräldraskapet - men bär samtidigt på en stor oro, något hon skriver om på sin blogg. Foto: EXPRESSEN
Det var i mitten av juni som Kenza blev mamma till sonen Nikola.Foto: Youtube / Kenza Zouiten Subosic
Kenza Zoutien Subosic med maken Aleks Subosic.Foto: EXPRESSEN

Kenza Zouiten Subosic har glatt delat med sig av livet som nybliven småbarnsmamma.

Samtidigt avslöjar nu influencern och bloggaren en baksida av föräldraskapet: Oro och dödsångest för att något ska hända henne eller sonen.

”Vet att man inte ska tänka på sånt men jag kan fan inte låta bli. Jag är verkligen livrädd”, skriver hon på sin blogg.  

I sociala medier har Kenza Zouiten Subosic, 28, alltid varit ärlig och öppen med henne och maken Aleks Subosics kamp för att få barn.

Till sist gick det också vägen och i mitten av juni kom parets son Nikola till världen.

På blogg och på sin Instagram har Kenza sedan flitigt kommit med små uppdateringar om bebislivet – där det mesta tycks vara positivt.

Nu berättar hon samtidigt öppet om den stora oro som kommit sedan den stora livsförändringen.

”Något som faktiskt är riktigt jobbigt är att min dödsångest blivit större sedan Nikola kom. Igårkväll kunde jag inte somna för att jag bara låg och tänkte på det, att något ska hända honom eller att något ska hända mig så att jag inte får se honom växa upp”, skriver hon i blogginlägget.

Kenza: ”Är verkligen livrädd”

Kenza fortsätter sitt inlägg:

”Vet att man inte ska tänka på sånt men jag kan fan inte låta bli. Jag är verkligen livrädd. Någon som känner igen sig?”

Vidare skriver hon också om rädslan nattetid.

”Känns typ som att vi aldrig kommer sluta med andningslarmet på honom (han sover med en sånt litet larm på blöjan), kommer ha det på tills han flyttar hemifrån haha”

I kommentarerna till inlägget har stöttande kommentarer vält in från följare som har brottats med liknande känslor. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.