Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kenzas stora bebislycka – efter gravidkampen

Vem är Kenza Zouiten?
Foto: ALEXANDER DONKA / ALEXANDER DONKA EXPRESSEN
Foto: TT NYHETSBYRÅN

Kenza Zouiten Subosic har blivit mamma, för första gången.

Det meddelar influencer-profilen på sina sociala medier.

”Allting gick bra och vi är så kära i honom”, skriver hon på Instagram.

I början av januari meddelade Kenza Zouiten Subosic att hon och maken Aleks Subosic väntade barn.

Och på sociala medier bekräftar nu bloggprofilen att att förlossningen har gått bra, och att hela familjen mår bra.

”Den här stora pojken kom till världen och förändrade våra liv för alltid. Allting gick bra och vi är så kära i honom. Det är svårt att förstå att han faktiskt är här, och att jag fick bli mamma till slut. Han var värd all väntan. Tack för att vi fick bli dina föräldrar, vi lovar att alltid älska och skydda dig”, skriver hon i ett känslosamt meddelande på Instagram.

https://www.instagram.com/p/Byxr3QdoplZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Gratuleras av kända profiler

Bilden har på kort tid redan fått över 100 000 gilla-markeringar, och många kända profiler har lämnat gratulerande kommentarer. Bland annat grattas hon av Bianca Ingrosso, Daniel Paris, Nanne Grönvall och Rebecca Stella.

I samband med att paret avslöjade gravidnyheten så valde man också att berätta om deras tuffa väg fram till graviditeten. Efter att ha försökt att bli gravida under en längre tid så sökte Kenza läkarhjälp, och som 26-åring fick hon beskedet att hon redan var på väg in i klimakteriet – och att det skulle vara svårt för henne att bli gravid. 

Paret valde då att testa IVF, och efter tredje försöket blev Kenza gravid på naturlig väg.

Hon och maken hade nästan gett upp hoppet när den stora nyheten kom:

”Om jag ska vara ärlig så var vi inte säkra på om det här någonsin skulle hända oss men vi gav aldrig upp, vi förlorade aldrig hoppet och vi slutade aldrig kämpa för vår dröm. Vi tog oss igenom dåliga besked efter dåliga besked, chock, besvikelse, sprutor, rädsla, defekta embryon. Smärta”, skrev Kenza i ett tidigare blogginlägg.

Expressen har sökt Kenza Zouiten.

Här är fler av dagens nöje-toppnyheter.