Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kenzas plötsliga besked – slutar: ”Inte kul längre”

Foto: Instagram.
Foto: Instagram.
Foto: TT NYHETSBYRÅN
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Influencern Kenza slutar blogga på obestämd tid.

I ett inlägg skriver hon om hur lusten efter närmare 15 års bloggande har försvunnit.

”Jag tycker ärligt talat att det inte är så kul längre”.

Kenza Zoutien Subosic, 29, har bloggat sedan hon var 15 år och har länge varit en av Sveriges största bloggare.

Men nu har hon tröttnat. Både på sin blogg och på Instagram story berättar influencern om sitt val att sluta med bloggen.

Hon förklarar vad bloggen har betytt för henne, men att något nu har ändrats.

”Allt började liksom här. Men det senaste året har jag fått känslan av att jag endast gör det av vana ”för att jag alltid har gjort det”, jag tycker ärligt talat att det inte är så kul längre. Och jag har alltid lovat mig själv att jag bara kommer fortsätta blogga så länge jag tycker att det är kul”, skriver hon i ett blogginlägg.

Kenza: Ska fundera 

Samtidigt vågar inte Kenza helt och hållet släppa taget, och meddelar beslutet med en liten brasklapp:

”Det är dock svårt att säga farväl till något man gjort i nästan halva sitt liv och jag vet inte än om det är det jag vill. Så för att inte dra några förhastade slutsatser så kommer jag nu ta en paus på obestämd tid för att fundera och se hur jag vill göra. Kanske jag slutar blogga helt, kanske jag väljer att fortsätta men på ett annat sätt än tidigare”.

Hon tillägger:

”Något måste iallafall ske, för just nu känns min blogg bara som ett ångestladdat måste”.

Kenzas besked kommer bara dagar efter att hon sa att sociala medier till följd av coronakrisen nu är hennes enda inkomstkälla. Hon lovar samtidigt sina läsare att hon kommer att fortsätta med Instagram. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.