Bloggaren Kenza sa ja till kärleken Aleks Subosic i en vid skapelse från designern Ida Sjöstedt. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURESBloggaren Kenza sa ja till kärleken Aleks Subosic i en vid skapelse från designern Ida Sjöstedt. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Bloggaren Kenza sa ja till kärleken Aleks Subosic i en vid skapelse från designern Ida Sjöstedt. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Kenza Zouiten tillsammans med sin nyblivna make Aleks Subosic. Paret gifte sig den 29 juli på Rånäs slott. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURESKenza Zouiten tillsammans med sin nyblivna make Aleks Subosic. Paret gifte sig den 29 juli på Rånäs slott. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Kenza Zouiten tillsammans med sin nyblivna make Aleks Subosic. Paret gifte sig den 29 juli på Rånäs slott. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Bloggaren Kenza skissade sin brudklänning som har mycket spets tillsammans med designern Ida Sjöstedt. Foto: EXPRESSENBloggaren Kenza skissade sin brudklänning som har mycket spets tillsammans med designern Ida Sjöstedt. Foto: EXPRESSEN
Bloggaren Kenza skissade sin brudklänning som har mycket spets tillsammans med designern Ida Sjöstedt. Foto: EXPRESSEN

Kenzas lyxklänning – så mycket kostar den

Publicerad

Bloggaren Kenza har sagt ja till kärleken.

I helgen gifte sig bloggaren med Aleks Subosic på Rånäs slott.

Kenza bar en långärmad vit spetsdröm från designern Ida Sjöstedt som påminner om prinsessan Sofias exklusiva brudklänning.

Priserna på såna här klänningar ligger på 17 000 kronor och uppåt.

I en vit dröm sa bloggaren Kenza Zouiten ja till sin Aleks Subosic på Rånäs slott under lördagen.

"Happiest day of my life!" skriver bloggaren Kenza på sin Instagram där hon också lagt ut en bild på paret när de står utanför slottet.

Flera personer har gratulerat till bröllopet och många har kommenterat Kenzas bröllopsklänning.

"Du ser fantastisk ut i klänningen" skriver en person på Instagram. 

 

https://www.instagram.com/p/BXLc0eVhyyN/?taken-by=kenzas

LÄS MER: Bloggaren Kenza Zouiten har gift sig 

 

Kenza om sin brudklänning: "Självklart att hon ska göra min drömklänning"

För några månader sedan avslöjade Kenza att det skulle bli designern Ida Sjöstedt som fick designa hennes brudklänning. Och att den skulle bli en romantisk dröm i spets.

"Jag är ett stort fan av Ida och har burit hennes skapelser många gånger, därför känns det helt självklart att det är hon som ska göra min drömklänning" skrev Kenza tidigare på sin blogg. 

Designern Ida Sjöstedt är känd för sina drömlika klänningar och har bland annat skapat prinsessan Sofias brudklänning. Prinsessans klänning består av tre toner av vitt i helsiden och sidenorganza. Applikationerna i couturespets av José María Ruiz är handklippta och handbroderade i Ida Sjöstedts ateljé i Stockholm.

Precis som prinsessan hade Kenzas skapelse mycket spets och långa ärmar. Kenzas brudklänning skissade Ida Sjöstedt upp tillsammans med henne berättar hon på sin blogg.

Innehållet kunde inte laddas. Prova igen senare.

 

Prinsessan Sofi bar en klänning av Ida Sjöstedt på sitt bröllop med prins Carl Philip den 13 juni 2015.Foto: OLLE SPORRONG

 

LÄS MER: Kenzas bröllopskrav – vill skydda sina miljoner  

 

Ida Sjöstedts designade prinsessan Sofias brudklänning

Ida Sjöstedt har ett brett utbud på vita klänningar. Det finns enklare kreationer som säljs i butik för några tusenlappar. Men det finns även brudklänningar som säljs från 17 000 kronor och uppåt.

För att få en exklusiv klänning av designern så får man boka tid på hennes kontor/showrum på Kungsholmen i Stockholm.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag