Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kenzas förändring – intima bilderna

Här är några av dagens största nöjesnyheter.
Foto: Instagram
Foto: EXPRESSEN
Foto: GRANLUND PICTURES / STELLA PICTURES

Kenza Zouiten Subosics väg till att bli gravid var tuff.

Nu berättar hon om nya livet med sonen och visar upp flera personliga bilder tillsammans med lilla Nikola.

”Det har förändrat hur jag ser på livet och gjort mig otroligt ödmjuk”, skriver Kenza Zouiten Subosic på Instagram.

Förra sommaren fick influencern Kenza Zouiten Subosic, 28, och hennes make Aleksandar Subosic, 34, sonen Nikola. Vägen till att bli föräldrar var lång och paret hade kämpat i flera år. 

Två IVF-behandlingar hade genomgåtts och när de skulle påbörja den tredje visade det sig att de lyckats bli gravida på naturlig väg.

I dag är sonen sju månader gammal och influencern berättar nu om hur hennes liv har förändrats sedan han föddes. På sin Instagram lade hon nyligen ut en bild där hon visar upp flera personliga bilder tillsammans med sonen.

Förändrat hur hon ser på livet

”Moderskapet har förändrat mig på så många sätt. Fysiskt, mentalt, känslomässigt”, skriver Kenza Zouiten Subosic på Instagram.

Hon fortsätter:

”Det har förändrat hur jag ser på livet och gjort mig otroligt ödmjuk och tacksam mot även de minsta sakerna. En mammas kärlek är verkligen en superkraft ur denna värld och den ger dig en styrka som du inte ens visste att du hade”. 

Kenza Zouiten Subosic: ”gråter”

På sin blogg har Zouiten Subosic skrivit ett inlägg om sin son. Samma bilder som hon publicerat på Instagram syns också i inlägget. Där skriver hon om sina starka känslor till sonen.

”Åh herregud, vad töntig man kan vara men jag gråter bara av att sitta och skriva det här. Han ligger inne i sovrummet och sover i sin säng just nu och allt jag vill är att springa dit och lyfta upp honom. Pussa honom, säga att jag älskar honom och att mamma alltid kommer finnas här”, skriver hon på sin blogg.

Expressen har sökt Kenza Zouiten Subosic.

https://www.instagram.com/p/B8WngeFnxPP/

Kenza om viktkritiken efter förlossningen: ”Blir förbannad”

Expressen träffade Kenza Zouiten under Mammagalan 2019.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.