Kenzas bröllopskrav – vill skydda sina miljoner

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Bloggaren Kenza Zouiten tillsammans med kärleken Aleks Subosic.
Foto: OLLE SPORRONG
Kenza Zouiten på Guldknappen.
Foto: EMIL NORDIN

För några dagar sedan hade bloggaren Kenza Zouitens sin möhippa, och snart gifter hon sig med kärleken Aleks Subosic.

Paret ska gifta sig i ett slott utanför Stockholm. Men innan bröllopet finns det ett krav – bloggaren vill skriva äktenskapsförord.

För bloggaren Kenza Zouitens, 26, och hennes kärlek Aleks Subosic, 32 stundar ett bröllop. För några dagar sedan la Kenza ut bilder från sin möhippa, och snart säger hon ja till sin fästman.

På sin blogg berättar Kenza att många av bröllopsplanerna börjar bli klara, men en viktig grej att göra innan paret blir gifta står kvar på planeringen – nämligen att skriva ett äktenskapsförord.

”Ingen brådska med detta men eftersom att vi driver ett företag ihop och varsitt separat så ska vi självklart skriva äktenskapsförord”, skriver Kenza på sin blogg.


LÄS MER: Då gifter sig Kenza med sin Aleks  


https://www.instagram.com/p/BWAev3RBEKs/?taken-by=kenzas

Kenza: Dumt att inte ha äktenskapsförord


Att skriva ett äktenskapsförord är inte ett tecken på att hon och Aleks planerar att skilja sig, utan är mer än säkerhetsåtgärd poängterar Kenza.

”Såklart att vi älskar varandra över allt annat och vill leva med varandra för resten av livet, annars hade vi inte gift oss, men att inte tänka steget längre är dumt”, skriver bloggaren.

I kommentarsfältet svarar Kenza också på hur hon och Aleks ska dela på ekonomin efter bröllopet.

”Vi kommer fortsätta som nu, d.v.s. att vi splittar på alla gemensamma kostnader”, skriver hon. 

Kenzas företag, Kenza Zouiten AB, hade 2015 en omsättning på nära 5,1 miljoner och ett eget kapital på 4,2 miljoner kronor. 2015 låg Kenza inkomst på 1,3 miljoner kronor.


LÄS MER: Kenza Zouiten berättar om sin längtan efter barn 


https://www.instagram.com/p/BT1a-56hKYq/?taken-by=kenzas

Hemligt bröllopsdatum


På sin Instagram visade Kenza tidigare upp sitt "Save the date"-kort som skickas ut till de inbjudna. Men när exakt bröllopet tar plats har inte bloggaren avslöjat ännu.

Kenza är modell, bloggare och entreprenör och driver sin blogg, Kenzas, sedan 2006 och är grundare av klädmärket Ivyrevel. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.