Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kenzas bostadsstrul inför nästa barn: ”För dyrt”

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Kenza har tidigare visat upp sitt hem på Instagram.Foto: Instagram.

Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks Subosic letar nytt boende i Stockholm. 

Men det går inget vidare, berättar influencern och entreprenören på Instagram stories.

”Det verkar omöjligt för tillfället för priserna är GALNA just nu, varje lägenhetsvisning vi går på stiger med 2 miljoner kronor efter budgivning”, skriver Kenza. 

I början av september gick familjen Zouiten Subosic ut med nyheten att de väntar tillökning, och med två barn behöver familjen en större lägenhet. 

Under en frågestund på Instagram stories fick hon frågan om hur parets boendesituation såg ut, och vad det är som de letar efter. 

”Vi letar efter en 4–5-rumslägenhet (nu har vi 3), runt 110 kvadratmeter eller så..” 

Paret bor i exklusiva Vasastan i Stockholm, och de vill inte byta område, något som verkar ställa till det i lägenhetsletandet. 

”Det verkar omöjligt för tillfället för priserna är GALNA just nu, varje lägenhetsvisning vi går på stiger med 2 miljoner kronor efter budgivning”, skriver Kenza, innan hon lanserar en möjlig lösning på problemet. 

”Vi borde definitivt sälja vår och flytta ut till landet ett tag, men det skulle stressa mig ännu mer, med ett barn på väg. Så vi får se, vi kanske stannar i den här lägenheten längre”, skriver hon på Instagram. 

https://www.instagram.com/p/CFH7T43jIxH/
Influencern vände livskris till framgång och tips inför första bostadsköpet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.