Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kenzas ärliga ord efter graviditeten

Bloggaren Kenza Zouiten Subosic födde sonen Nikola i juni, efter en lång kamp för att kunna bli gravid.
Foto: EXPRESSEN
Aleks Subosic och Kenza Zouiten Subosic.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
I juni blev bloggaren, modellen och entreprenören Kenza Zouiten Subosic mamma för första gången efter flera års kamp att bli gravid.
Foto: Youtube / Kenza Zouiten Subosic

Bloggaren Kenza Zouiten Subosic födde sonen Nikola i juni, efter en lång kamp för att kunna bli gravid.

Kort efter förlossningen visade profilen upp bilder på sig själv i magtröja, vilket fått många av hennes läsare att reagera – och nu väljer Kenza Zouiten Subosic att svara på frågorna.

”Och eftersom så många av er kommenterar på min mage varje gång jag publicerar en bild, så vill jag att ni ska veta att NEJ min mage ser INTE ut som förut!”, skriver bloggaren.

Modellen och bloggaren Kenza Zouiten Subosic, 28, födde sonen Nikola den 14 juni. Den nyblivna mamman visar stolt upp sitt familjeliv på sociala medier, och semestrar med maken Aleks och sin lilla bebis i Sverige.

Sedan kort efter förlossningen har bloggaren lagt upp bilder på sig själv med magtröja eller tajta toppar – något som har fått många av hennes följare att jämföra sina egna nyförlösta magar med modellens.

I ett inlägg på sin Instagram Story väljer nu storbloggaren att svara på kommentarerna. Kenza Zouiten Subosic förklarar att hennes mage är helt annorlunda från innan hon fick barn, men att det inte gör henne något.

”Och eftersom så många av er kommenterar på min mage varje gång jag publicerar en bild, så vill jag att ni ska veta att NEJ min mage ser INTE ut som förut! Det kommer den kanske aldrig att göra men det är okej. Den bar min son i nio månader”, skriver bloggaren på Instagram story.

Kenzas ord: ”Kalla mig gummikvinnan”

Hon skriver det till ett litet videoklipp där hon petar på sin mage så att den dallrar, och fortsätter:

”Ni kan kalla mig gummikvinnan”, skriver hon.

Även under sin graviditet fick profilen frågor och kritik angående att hon inte gick upp lika mycket i vikt som många andra gör – något Kenza Zouiten Subosic tillbakavisade med att läkaren förklarade att hennes barn i magen mådde bra. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.