"Jag har fått många nya mejl. Många män, lite äldre, som hör av sig och säger att de gillar mig i Let's dance", säger Kenza. Foto: Olle Sporrong"Jag har fått många nya mejl. Många män, lite äldre, som hör av sig och säger att de gillar mig i Let's dance", säger Kenza. Foto: Olle Sporrong
"Jag har fått många nya mejl. Många män, lite äldre, som hör av sig och säger att de gillar mig i Let's dance", säger Kenza. Foto: Olle Sporrong
Med Calle Sterner på veckans genrep. Foto: Olle SporrongMed Calle Sterner på veckans genrep. Foto: Olle Sporrong
Med Calle Sterner på veckans genrep.  Foto: Olle Sporrong
En bild från förra fredagens direktsändning. Foto: Olle SporrongEn bild från förra fredagens direktsändning. Foto: Olle Sporrong
En bild från förra fredagens direktsändning.  Foto: Olle Sporrong

Kenza Zouitens nya beundrare: Äldre män

Publicerad

Framgångarna i "Let's Dance" har gett Kenza Zouiten en helt ny publik.

- Jag är inte direkt van vid att få mejl från äldre män, säger hon.

Kenza Zouiten, 22, är Sveriges största bloggare med över en miljon läsare i veckan.

I TV4:s "Let's dance" har juryn öst beröm över bloggstjärnan.

Inför kvällens program är Kenza sjuk.

- Jag är förkyld, men det är lugnt, så länge jag kan dansa, säger hon.

Äldre beundrarskara

Bloggen har gjort henne till en förebild och idol för tusentals unga tjejer, men nu berättar Kenza att hennes medverkan i TV4-succén har gett henne en hel del nya beundrare - bland äldre män.

- Jag har fått många nya mejl. Många män, lite äldre, som hör av sig och säger att de gillar mig i "Let's dance". De är jättesnälla. Men jag är inte direkt van vid att få mejl från äldre män, säger hon.

De uppskattar hennes insatser på dansgolvet, skriver de.

- De tycker att jag är duktig och säger att de ringer och röstar. De peppar mig.

"Hinner inte svara"

Parallellt med bloggkarriären och sin medverkan i "Let's dance" driver Kenza också egna klädmärket IvyRevel.

Att hinna svara på alla mejl hon får är inte aktuellt.

- Jag hinner tyvärr inte svara på alla mejl jag får, jag får prioritera lite där, säger hon.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag