Kenza Zouiten åkte på möhippa i Barcelona och hamnade i bråk när hon solade topless. Foto: EXPRESSENKenza Zouiten åkte på möhippa i Barcelona och hamnade i bråk när hon solade topless. Foto: EXPRESSEN
Kenza Zouiten åkte på möhippa i Barcelona och hamnade i bråk när hon solade topless.  Foto: EXPRESSEN
Kenza Zouiten. Foto: EXPRESSENKenza Zouiten. Foto: EXPRESSEN
Kenza Zouiten.  Foto: EXPRESSEN

Kenza i bråk efter att ha visat brösten

Publicerad

Kenza Zouiten blev firad i Barcelona av vännerna med en vild möhippa.

Bloggdrottningen hamnade i bråk i när hon och väninnorna solade topless. 

”Tuttar va, det mest naturliga i världen”, skriver hon på sin blogg.

Storbloggaren Kenza Zouiten, 26, är förlovad med Aleks Subosic, 32, och snart är det dags för paret att gifta sig. 

Traditionsenligt fick Kenza en möhippa av sina vänner. De hade ställt till med en rejäl brakskiva till möhippa för den blivande bruden som de överraskade henne med. Kenza fick en kopp i snoppform att dricka shots med och sedan åkte gänget till Arlanda. Väl ute på flygplatsen satte vännerna på henne en ögonbindel och tog med henne till favoritstaden Barcelona. 

https://www.instagram.com/p/BWAev3RBEKs/?taken-by=kenzas

LÄS MER: Då gifter sig Kenza med sin Aleks 

 

Upprörde grannarna med sina nakna bröst

Men den vilda starten var bara början. Bloggdrottningen och vännerna skålade med drinkar och cava. Partyföljet solade också topless på terrassen i huset de hyrt. 

Nakenscenerna blev för mycket för grannar i området.

”Och så bråkade vi lite med grannarna i huset mittemot som klagade på att vi solade toppless. Barn kunde se oss nämligen. Tuttar va, det mest naturliga i världen”, skriver Kenza på sin blogg. 

https://www.instagram.com/p/BWGFeMNBkz0/?taken-by=kenzas

Det är inte första gången Kenza upprör sin omgivning. I maj blev flera följare förargade efter att Kenza sugit på en löspenis – och spridit bilderna i sociala medieplattformen Snapchat. 

 

LÄS MER: Kenza lämnar rampljuset "Jag är så trött på allt" 

 

Kenzas press inför bröllopet

Förutom bloggen driver Kenza Zouiten ett klädföretag och hon jobbar dessutom hårt med sina sociala medier-konton. Att planera bröllopet har tagit på krafterna för Kenza och hon har därför tvingats skriva färre blogginlägg och ställa in planerade Youtube-videos. 

”Som ni förstått på antalet inlägg denna vecka (och att ni inte fått nå videos på Youtube de senaste söndagarna) så har jag börjat ta det lugnt, börjat lyssna på min kropp och försökt koppla bort ångesten jag får när jag inte presterar så som jag vill. Sjukt jobbigt för det ligger och gnager i mig hela tiden”, har hon skrivit på sin blogg. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag