Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kenza berättar om kampen att bli mamma

Kenza Zouiten Subosic och Aleks Subosic. Foto: TT NYHETSBYRÅN
Kenza Zouiten Subosic.Foto: EXPRESSEN

Kenza Zouiten Subosic väntar sitt första barn tillsammans med maken Aleks Subosic. 

I en intervju i Nyhetsmorgon berättar bloggaren nu om sin kamp för att bli gravid – och beskedet hon fick när hon var 26 år och fick veta att hon var på väg in i klimakteriet. 

– Jag kände att något var fel, berättar bloggprofilen i TV4.

Bloggprofilen Kenza Zouiten Subosic gifte sig med maken Aleks Subosic 2017. I början av året avslöjade den kända bloggprofilen att paret väntar sitt första barn – en efterlängtad graviditet.

”Är så så lycklig och tacksam att äntligen kunna berätta at vi väntar ett litet mirakel som kommer anlända i början av sommaren, om allting går bra. Ord kan inte beskriva hur mycket kärlek vi redan känner för denna lilla person redan”, skrev Kenza Zouiten Sucosic på Instagram.

I Nyhetsmorgon på TV4 berättade hon nu vidare om den tuffa och smärtsamma kampen för att bli mamma, som hon också har berättat öppet om på sin blogg och i sin Youtube-kanal.

 

 

”Jag blev så chockad”

Bara för ett år sedan visste hon inte ens om det var möjligt för henne att bli gravid. 

– Jag fick ett besked från en gynekolog och fertilitetsläkare efter att ha varit runt hos väldigt många, för jag kände att något var fel. Man ska alltid lita på sin magkänsla. Jag var 26 år då och då berättade hon att jag var nära klimakteriet och jag hade ingen aning om att man ens kunde hamna i klimakteriet så tidigt. Jag visste inte. Jag blev så chockad och det var jättejobbigt att höra det, ta in det och acceptera det. För vi var ju mitt uppe i att skaffa barn, berättar Kenza i Nyhetsmorgon.

Direkt efter bröllopet började hon få bebisfrågor och kommentarer om när hon skulle bli gravid – och folk kunde komma fram och klappa henne på magen, berättar hon.

– Man måste vara försiktig med vad man säger till folk, för man har ingen aning om vad de går igenom. Man måste stilla sin nyfikenhet lite. Det är inte värt att såra en människa så mycket. De orden när man går igenom en sån här sak det är verkligen en kniv i hjärtat, det är så frukransvärt jobbigt, berättar hon i TV4.

Nu vill Kenza dela med sig av sin historia, bland annat för att kunna hjälpa andra och öka förståelsen. Med sin enorma plattform av följare hoppas hon nu att hon kan vara med och påverka och göra skillnad.

– Jag visste hela tiden att den dagen jag är redo, så vill jag prata om det här. Överallt ser man bara hur lätt allting är och hur folk råkar bli gravida på först försöket. De som kämpar, de hörs inte och syns inte lika mycket, säger hon i programmet.

Expressen har sökt Kenza Zouiten Subosic.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.