Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kenza berättar om förlossningen: ”Chockad”

Kenza Zouiten Subosic födde sitt första barn på söndagen.Foto: ALEXANDER DONKA / EXPRESSEN
Kenzas make Alex Subosic delade med sig av en bild på familjen.Foto: Instagram

Kenza Zouiten Subosic och maken Alex Subosic har blivit föräldrar.

Nu berättar Kenza om förlossningen i ett blogginlägg.

”Jag var väldigt chockad”, skriver hon.

På fredagsmorgonen föddes Kenza Zouiten Subosic och maken Alex Subosics första barn. På söndagen bekräftade bloggprofilen på Instagram att förlossningen går bra och att familjen mår bra.

Nu berättar Kenza mer om förlossningen i ett blogginlägg.

”Jag var väldigt chockad direkt efter eftersom att krystningsarbetet var extremt långt och smärtsamt så det tog mig några minuter att förstå vad som precis hänt, men när vi klivit upp från pallen jag fött på och lagt oss i sängen så kom tårarna. Han är helt perfekt. Jag kan inte förstå att han är vår.”, skriver hon i inlägget.

Vidare skriver Kenza att hon kommer berätta mer i vid ett senare tillfälle, men att hon just nu ”behöver tid för att läka och smälta allt detta” samtidigt som hon tackar för alla fina meddelandet hon fått.

https://www.instagram.com/p/ByzrKyViAvI/

Kämpade för att bli gravida

I början januari meddelande Kenza Zouiten Subosic att hon och maken väntade sitt första barn samt valde att berätta om deras tuffa väg fram till graviditeten.

Efter att en längre tid ha försökt bli gravida sökte Kenza läkarhjälp, och som 26-åring fick hon beskedet att hon redan var på väg in i klimakteriet och att det skulle vara svårt för henne att bli gravid. 

Paret valde då att testa IVF, men efter tredje försöket blev Kenza gravid på naturlig väg.

https://www.instagram.com/p/Byxr3QdoplZ/

Bilden där Kenza meddelade att parets första barn nu fötts har sedan den publicerades på söndagskvällen fått över 500 000 gillamarkeringar och många kända profiler som bland annat Janni Delér, Bianca Ingrosso och Zara Larsson har lämnat gratulerande kommentarer.

Expressen har sökt Kenza Zouiten Subosic för en kommentar.