Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kenzas babylycka: Nikola får ett syskon

Foto: Instagram
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Influencern Kenza Zouiten Subosic, 29, har fått sitt andra barn under fredagen.

”Lillebror är här”, skriver hon på sin Instagram.

Kenza Zouiten Subosics son föddes den 5 mars, skriver hon på Instagram.

På sin Instagram har hon delat en bild med bebisen under en beige filt.

Det var lite mer än två år sedan Kenza och maken Aleks Subosic berättade med att de väntade sitt första barn. Hon berättade om deras upplevelser med IVF och svårigheter att bli gravida.

https://www.instagram.com/p/CMEq2pklqvU/

Den 14 juni 2019 föddes parets första barn, sonen Nikola.

Den 7 september 2020 berättade de att Kenza var gravid igen.

– Åh herregud, ja, vi blev jättechockade, men jätteglada så klart! Vi lyckades bli gravida på andra försöket med hormonbehandlingen, vilket kändes helt galet. Vi hade förväntat oss att det skulle ta minst ett år, har hon tidigare sagt till tidningen Mama.

”Flamsig och barnslig”

Kenza Zouiten Subosic har berättat att hon och Aleks vill ha många barn, men att hon inte tror att de vill börja försöka direkt igen. 

Hon beskriver sig själv som en ”lekmamma” som barnen ska känna sig trygga av.

– Jag busar väldigt mycket, är flamsig och barnslig. Jag är nog en lekmamma, men det betyder inte att jag gillar varenda sekund av att leka. Jag försöker att vara rolig och väldigt kärleksfull, visa kärlek och känslor. Det är jätteviktigt att han känner sig trygg och älskad hos mig. Min egen uppväxt har fått mig att vilja vara en så bra, närvarande och kärleksfull föräldrar som möjligt. För att jag inte hade det i min pappa, har Kenza sagt till Mama.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.