Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kenza avslöjar könet på barnet: ”Lära dig allt”

Profilen lyfte frågan inför sina miljontals följare på Instagram, och fick snabbt svar på sin undran.
Kenza Zouiten Subosic.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Kenza Zouiten Subosic avslöjar könet på bebisen.

Förra året fick Kenza Zouiten Subosic och Aleks Subosic sitt första barn.

Nu väntar paret barn nummer två och på Instagram avslöjar influencer könet på bebisen.

Det var i början av september som influencern Kenza Zoutien Subosic berättade att hon och maken Aleks Subosic väntar sitt andra barn.

”Din mamma, pappa och storebror väntar alla på dig! Vår lilla familj växer”, skrev hon då på Instagram.

Många följare har sedan dess varit nyfikna om det är en lillebror eller lillasyster som kommer göra familjen sällskap. 

Nu avslöjar Kenza Zoutien Subosic att de återigen ska få en pojke.

”Hey lillebror, kan du höra mig? Det är jag, Nikola. Du känner inte mig än, men jag är din storebror och den som kommer lära dig allt jag kan”, skriver influencern till en bild på sig själv och sonen Nikola.

https://www.instagram.com/p/CGfLRKQnxhN/

Trodde inte de skulle bli tvåbarnsföräldrar

I juni förra året fick paret sonen Nikola. Kenza Zoutien Subosic har öppet berättat att hon gjorde flera IVF-behandlingar för att bli gravid, men att hon till slut blev gravid på naturlig väg.

Efter att influencern berättat att de väntar ett andra barn konstaterade hon att hon och maken för några år sedan inte trodde att de någonsin skulle bli tvåbarnsföräldrar. 

Kenza Zoutien Subosic berättade även att de tagit hjälp av hormonbehandlingar för att bli gravida igen, men att det gick mycket snabbare än vad hon hade väntat sig.

”Även om det var planerat och med hjälp av hormonell stimulering (att göra barn händer inte bara för oss, vi behöver hjälp) så var vi chockade att det gick så snabbt den här gången. Men så klart SÅ glada och SÅ tacksamma. Vi hade aldrig kunnat drömma om det här för 2,5 år sedan”, skrev Kenza Zouiten Subosic på Instagram story.

Kenza om viktkritiken efter förlossningen: ”Blir förbannad”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.