Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kenza är gravid igen: ”Familjen växer”

Kenza Zouiten Subosic.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Kenza Zouiten Subosic är gravid igen.

På Instagram delar hon med sig av nyheten:

”Vår lilla familj växer”, skriver hon.

Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks Subosic väntar barn igen. Influencern har på Instagram lagt upp en bild tillsammans med honom och sonen.

”Din mamma, pappa och storebror väntar alla på dig! Vår lilla familj växer”, skriver hon.

Bloggaren, entreprenören och influencern Kenza blev mamma för första gången i juni förra året när hon och maken fick sonen Nicolas, efter en lång kamp för att bli gravid.

Kenza väntar barn igen

Hon genomförde flera IVF-behandlingar innan hon till slut blev gravid på naturlig väg. Hon har efter det berättat att paret skulle vilja ha fler barn, men att hon inte varit säker på om det skulle gå.

– Vi är jätteglada och tacksamma för att det funkade med Nikola, men vi vill ha fler barn och det är ju ingen självklarhet att det går. Jag känner mig stressad eftersom man inte vet exakt när jag kommer hamna i klimakteriet. Det kan handla om nästa år i värsta fall, har hon tidigare sagt till tidningen Mama.

När sonen i somras fyllde ett år delade Kenza med sig av en insikt gällande amning – något hon då hade börjat sakna.

”Jag saknar att amma”, skriver hon på Instagram där hon har gjorde ett kollage med fyra svartvita bilder på henne och sonen.

Saknade amningen

Efter det postade hon flera amningsbilder, och på en av dem konstaterade hon:

”Nästa barn ska jag amma längre än den här gången (9,5 månader) OM det fungerar. Jag älskade det så mycket”.

Expressen har sökt Kenza Zouiten Subosic för en kommentar.

https://www.instagram.com/p/CEzFvyyDYPO/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.