Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kendalls bråk med systern Kourtney: ”Rätt och fel”

Nu berättar Kourtney Kardashian om sitt beslut att dra sig ur familjeprogrammet.
Kendall Jenner.Foto: JOEL C RYAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Kourtney Kardashian.Foto: MEGA CHANNEL / MEGA/IBL THE MEGA AGENCY

När Kendall Jenner rankade sina syskon från bäst till sämst i föräldraskap hamnade Kourtney Kardashian sist.

Något hon inte var nöjd över.

Nu förklarar Kendall Jenner sitt val, skriver Cosmopolitan.

Det var i december förra året som Kendall Jenner var gäst i The Late Late Show och blev utmanad att antingen äta eller dricka något äckligt om hon inte svarade på tuffa frågor.

När Kardashian-systern blev ombedd att ranka sina syskon från bäst till sämst i föräldraskap sade hon att brodern Rob Kardashian var bäst, följt av Khloé Kardashian, Kim Kardashian, Kylie Jenner och till sist Kourtney Kardashian.

Men att bli utnämnd till den sämsta föräldern i Kardashian-klanen var något Kourtney Kardashian inte var nöjd med.

Några månader senare berättade 41-åringen att det var irriterande att hamna sist i en podcast, enligt Cosmopolitan.

– Jag träffade henne direkt efter på en fest och hon kom upp till mig och sa ”Åh herregud, jag sa det här och att du var den sämsta föräldern, haha det var ett skämt, jag menade det inte! Och jag bara... ”okej...”.

Förklarar varför

När Kim Kardashian West gästade Ellen DeGeneres Show ungefär samtidigt berättade hon att Kourtney var ”känslig” över rankningen och menade att Kendall i stället skulle ha ätit det äckliga som serverades.

I podcasten ”Sibling rivalry” förklarar nu Kendall Jenner varför hon valde som hon gjorde och menar att det inte var meningen att Kourtney Kardashian skulle ha hamnat sist.

Hon fortsatte i podcasten med att säga att alla hennes syskon är ”fantastiska föräldrar” och att tror att det ”naturligt är skillnader i disciplin och allt sådant, men att det inte säger vem som gör rätt och fel”.

Khloé Kardashian skapade rubriker världen över när hon i maj publicerade en bild på sig själv.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.