Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kendall och Kylie i underklädesbråk

Kylie Jenner slutar med fillers
Kendall Jenner och systern Kylie Jenner har stämts företaget Klauber Bros. Foto: GG/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Företaget menar att systrarna har stulit deras underklädesdesigner. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/ALL OVER P EROTEME
Kylie Jenner. Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Systrarna Kendall och Kylie Jenner har hamnat mitt i ett underklädesbråk.

”Keeping up with the Kardashians”-profilerna blir nu stämda av ett företag, Klauber Bros, som menar att systrarna har stulit deras underklädesdesigner.

Klauber Bros vill nu att Jenner-systrarna ska betala tillbaka alla pengar de har tjänat på kläderna, skriver TMZ.

Succésystrarna Kendall och Kylie Jenner har designat underkläder tillsammans – något de nu hamnar i trubbel för.

Företaget Klauber Bros menar nämligen att profilerna har stulit deras spetsdesign, skriver TMZ.

Underkläderna går att köpa på Nordstrom's och Kylies hemsida, och Klauber Bros kräver att de ska få alla intäkter de fått in på underklädesförsäljningen.

Tystnaden från systrarna

I stämningsansökan uppger företaget att det är en speciell design på deras spets som har kopierats utan tillåtelse av ”Keeping up with the Kardashians”-systrarna. Bland annat är det en svart stringtrosa med vit spets som Klauber mer har prytts med hans design. Samma sak gäller på ett svart nattlinne från ”Kendall + Kylie”, där märket ska ha stulit en annan spetsdesign.

Systrarna Jenner har inte svarat på anklagelserna, eller sagt hur de ställer sig till att spetsföretaget vill ha alla deras underklädespengar, skriver TMZ.

Dagens toppnyheter i nöjesvärlden

Dagens toppnyheter – nöje

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.