Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kendall Jenners mystiska budskap på nya bilden

Kendall Jenner kritiseras för Pepsi-reklam
Den här bilden, som Kendall Jenner har postat på Instagram har väckt frågor.Foto: DDP SOCIALMEDIASERVICE / DDP SOCIALMEDIASERVICE
”Alla som tycker att jag och Fai ska starta familj säger ja”, skriver Kendall Jenner på Instagram.Foto: LONDON ENTERTAINMENT / SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN
Kendall Jenner under en shoppingtur i New York. Foto: JACKSON LEE / SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN

Kendall Jenner verkar vara sugen på att skaffa barn – något som stöttas helt av hennes stora familj.

Nyligen publicerade supermodellen en bild där hon håller en bebis, och undrar om några tycker att hon och nära vännen Fai Khadra ska starta familj.

”Alla som tycker att jag och Fai ska starta familj säger ja”, skriver Kendall Jenner på Instagram.

Klanen Kardashian-Jenner växer sig allt större, och alla systrarna förutom Kendall Jenner har blivit mammor en eller flera gånger.

Men nu verkar även Kendall Jenner vara sugen på att axla mammarollen. Modellen har lagt upp en bild på sig själv där hon håller sin systerson Psalm, Kim Kardashian Wests yngsta barn, och undrar om folk tycker att hon ska skaffa barn.

”Alla som tycker att jag och Fai ska starta familj säger ja”, skriver Kendall Jenner som bildtext till bilden.

Kendall Jenner stöttas av familjen

Kendall Jenner hjälpte till att passa sina syskonbarn under Kim Kardashian Wests make Kanye Wests nya opera Nebuchadnezzar på Hollywood Bowl, och visar på Instagram upp hur hon busar med den lite äldre Saint West, och gosar med den lilla Psalm, tillsammans med vännen Fai Khadra.

Kendall Jenner får genast stort stöd från sin familj, som alla kommenterar på bilden. Både mamma Kris Jenner och syster Kim Kardashian West kommenterar ”Ja”, på bilden, och även lillasyster Kylie Jenner tycker att Kendall ska skaffa barn.

”Är bara min dejt”

Kendall Jenner och Fai Khadra har setts mycket tillsammans på senaste tiden, och varit varandras dejter på olika evenemang – men Jenner är tydlig med att de inte är tillsammans.

”Vi dejtar inte, han är bara min dejt”, svarade Kendall Jenner på Instagram när ett fan undrade om hon och Khadra var tillsammans när de sågs ihop på Biebers bröllop.

Jenner och Khadra gick också på Halloweenfest tillsammans förra året.

Här är familjen Kardashian

Här är familjen Kardashian

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.