Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bilderna inifrån Kendalls ovanliga lyxhus: ”Ville ha”

Allt du behöver veta om kändis-syskonen Kardashian.
Kendall Jenner visar upp sitt lyxiga hus.
Kendall Jenner visar också upp badrummet, som har ett guldbadkar, och toaletten med ett 150 kilo tungt handfat gjort i sten.
Supermodellen har fått hjälp med inredningen av sina systrar och mamma Kris Jenner.
I Architectural Digest visar modellen och ”Keeping up with the Kardashian”-profilen nu upp sitt lyxiga hus i Los Angeles.
I anslutning till sovrummet har Jenner en stor klädkammare, som hon kallar för sitt ”Hannah Montana”-rum.
24-åriga modellen Kendall Jenner är van vid ett fartfyllt liv, där hon reser världen över i jobbet och går på glamourösa galor.Foto: BACKGRID US / STELLA PICTURES BACKGRID US
1 / 7

Ett badkar i guld, ett ”Hannah Montana”-rum och magasinomslag prydda med henne själv.

Nu visar Kendall Jenner upp sitt lyxiga hem i Los Angeles för Architectural Digest.

– Jag ville ha ett hem som känns lugnt, en plats där jag kan stänga ner och slappna av, säger supermodellen.

24-åriga modellen Kendall Jenner är van vid ett fartfyllt liv, där hon reser världen över i jobbet och går på glamourösa galor.

Därför har hon valt att ha en helt annan känsla i sitt hem, för att kontrastera till vardagen.

– Jag gillar ett hus med karaktär. När jag först klev in här så drogs jag genast till den fridfulla spanska bondgårdskänslan. Mitt liv består till stor del av kaos och resor och mycket energi, så jag ville ha ett hem som känns lugnt, en plats där jag kan stänga ner och slappna av.

I Architectural Digest visar modellen och ”Keeping up with the Kardashian”-profilen nu upp sitt lyxiga hus i Los Angeles, där hon umgås med sina vänner och gärna lagar mat. För att få huset så bra som möjligt har hon tagit hjälp av sina äldre familjemedlemmar.

– Kylie och jag hade supertur som fick hjälp från våra äldre systrar och en mamma som verkligen har koll på läget. De har gett mig bra råd kring hur man planerar ett kök och badrum för maximal effektivitet. De har också lärt mig att ett hus alltid är ett pågående projekt.

”Det är alltid stökigt”

I anslutning till sovrummet har Jenner en stor klädkammare, som hon kallar för sitt ”Hannah Montana”-rum.

– Det är alltid stökigt. Det är här jag gör alla mina provningar och liksom kastar in kläder. Det är här jag packar för alla mina långa resor. Även om det är lite trångt och lite stökigt så vet jag vart allt ligger.

Kendall Jenner visar också upp badrummet, som har ett guldbadkar, och toaletten med ett 150 kilo tungt handfat gjort i sten.

https://www.youtube.com/watch?v=yjhibJ-OqxE&feature=emb_logo

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.