Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kendall Jenner: "Gick igenom en tuff period"

Efter en visning då stjärnan bar ett tunt plagg som avslöjade hennes piercing i bröstvårtan berättar Kendall nu om den. Foto: Aurora Rose

Realitystjärnan Kendall Jenner har snabbt tagit över modevärlden.

Efter en visning då stjärnan bar ett tunt plagg som avslöjade hennes piercing i bröstvårtan berättar Kendall nu om den.

– Jag igenom en tuff period i livet, jag betedde mig rebelliskt och kände bara: "Kör bara", säger Kendall till New York Post.

Det var under New York Fashion Week som realitystjärnan, som numera också blivit miljonär på sitt modellande för kända märken, avslöjade sin piercing.

Efter att Kendall Jenner bar en skir överdel var snackisen ett faktum.

Nu berättar stjärnan själv om sin piercing, och varför hon gjort den.

– Jag igenom en tuff period i livet, jag betedde mig rebelliskt och kände bara: "Kör bara", säger Kendall till New York Post och fortsätter:

– Jag var skräckslagen, jag låg på sängen och tänkte: "Varför gör jag det här?". Ärligt talat, det gjorde ont, men det var inte så illa som alla verkar få det till. Och bara för att alla snackade så mycket om det och jag trodde att det verkligen skulle göra ont, så var det nog inte så illa som jag hade förväntat.

Jobbar världen över

Kendall Jenner, som är syster till Kylie Jenner, och halvsyster till Khloé, Kourtyney och Kim Kardashian, har bland annat gjort kampanj för Calvin Klein och gått visningar för stora modehus som Chanel.

Hon har också prytt Vogues omslag och är just nu ansiktet utåt för Estée Lauder. Under sommaren slog hon också rekord med den mest gillade bilden på Instagram.

Då poserade stjärnan blundande och liggande på golvet med sitt hår format till flera hjärtan. Uppdateringen har i skrivande stund över 3,1 miljoner gillamarkeringar.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Annons:
Expressen Refunder Julklappar

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!