Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kendall Jenner erkänner att hon röker marijuana

Familjen Kardashian är en av världens kändaste familjer.
Kendall går nu ut offentligt och berättar att hon röker cannabis.Foto: LONDON ENTERTAINMENT / SPLASH NEWS/STELLA PICTURES
Nu erkänner hon sin kärlek till att röka marijuana.Foto: STEPHEN LOVEKIN/WWD/SHUTTERSTOCK / STEPHEN LOVEKIN/WWD/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Kendall Jenner, 24, erkänner för första gången offentligt i en podcast att hon är en ”stoner” och att hon röker marijuana.

Kardashianstjärnan och den 24-åriga modellen har tidigare varit väldigt förtegen om ämnet, men har nu erkänt sin kärlek till att röka marijuana, skriver Femalefirst.

Det var i Kate och Oliver Hudsons podcast ”Sibling rivalry” som Kendall berättade.

– Jag är en stoner. Ingen vet det, så det är första gången jag någonsin har sagt något, säger hon i podden.

I Kendall Jenners delstat Kalifornien, där hon och resterande familjen bor, är det lagligt att röka marijuana på fritiden. Och Kendall är inte den enda i familjen som har gått ut med att hon använder detta.

Halvsystern Kim Kardashian har nämligen också skyltat med att hon använder CBD-olja som innehåller en mycket liten andel THC som vanligtvis associeras med cannabisolja. Kim har bland annat sagt att hon började ta CBD för att det var lugnade.

Frågan är bara varför Kendall går ut med detta nu, kanske för att hon kommer att ha mer tid att ta det lugnt efter beslutet att familjens världskända tv-serie ”Keeping up with the Kardashians” läggs ner.

Kourtney Kardashian om att lämna programmet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.