Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kendall & Kylie Jenner satsar på skor - släpper kollektion

Kendall och Kylie Jenner lanserar en skokollektion.
Foto: Matt Baron/Bei/Rex Shutterstock
Kendall och Kylie tillsammans med storasyster Kim Kardashian.
Foto: Kyle Rover
Pappa Bruce, numera Caitlyn Jenner, är också förtjust i höga klackar.
Mamma Kris Jenner.
Foto: Agence / Bestimage Usa

Kendall och Kylie Jenner lanserar sina egna skor.

Systrarna, som är syskon till Kim Kardashian, utlovar såväl högklackat som sneakers.

– Klackar får mig att må så mycket bättre, säger Kylie till Footwear News.

De yngsta systrarna Jenner är fortfarande bara tonåringar men trots det redan superstjärnor världen över. Och de verkar inte ha några som helst planer på att slå av takten i jakten på världsherravälde. Efter att nyligen ha lanserat en egen klädkollektion kommer nu beskedet att även en skor är på gång, enligt Footwear News.

LÄS MER: Kylie Jenner – mer lik syrran Kim än sig själv?

Besatta av skor - precis som storasyster Kim Kardashian

Skorna planeras komma ut på marknaden till våren 2016 och just nu arbetar tjejerna hårt på sortimentet som enligt uppgift ska bestå av "höga klackar och sneakers".

Både Kendall och Kylie verkar, i likhet med sina tre äldre systrar Kourtney, Kim och Khloé, odla något av en besatthet kring högklackade skor. Även deras far, numera Caitlyn Jenner, har vid flera tillfällen visat upp sig i höga klackar. Men systrarna har varit noga med att inte rådgöra med sina storasyskon om skorna.

– Vi vill inte höra deras åsikter eftersom vi vill att det ska vara väldigt "oss". Vi vill inte visa dem någonting förrän det är klart och ute till försäljning, säger Kendall till Footwear News.

– Vår stil liknar varandras men vi har olika smaker, lägger hon till.

LÄS MER: Kim Kardashian kan inte längre dölja sin babybula

Vägrar skor utan klack

Hur kommer då skorna se ut? Enligt sajten Peoplestylewatch kommer det finnas skor med mycket snörning, spetsig tå och stövletter med öppen tå. Men räkna inte med lågklackat annat än på gympaskorna.

– Jag bär inte skor utan klack. Någonsin. Jag äger inte ett enda par, inte ens gladiatorsandaler. Bara några få sneakers . Klackar får mig att må så mycket bättre. Jag är inte lika smal som Kendall så när jag har klackar får det mina ben att se längre och slankare ut, säger hon.

Storasystern Kendall å andra sidan är förtjust i platta skor, men betackar sig för trätrofflor.

– Men förvänta er inte en klumpig träsula i kollektionen. Jag gillar inte träskor. Nej, du kommer inte hitta en Kendall + Kylie-toffel, säger hon.

LÄS MER: Kendall Jenner i bara under för Calvin Klein

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.