Keith Richards tillsammans med Anita Pallenberg 1967. Foto: LEVY / APKeith Richards tillsammans med Anita Pallenberg 1967. Foto: LEVY / AP
Keith Richards tillsammans med Anita Pallenberg 1967.  Foto: LEVY / AP
Keith Richards och Anita Pallenberg tillsammans med sin son Marlon. Foto: ANONYMOUS / AP UKPAKeith Richards och Anita Pallenberg tillsammans med sin son Marlon. Foto: ANONYMOUS / AP UKPA
Keith Richards och Anita Pallenberg tillsammans med sin son Marlon.  Foto: ANONYMOUS / AP UKPA
Keith Richards. Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWSKeith Richards. Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Keith Richards.  Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Keith Richards. Foto: CHRISTOPHER PETERSON/SPLASH NEWS / CHRISTOPHER PETERSON/SPLASH NEWS SPLASH NEWSKeith Richards. Foto: CHRISTOPHER PETERSON/SPLASH NEWS / CHRISTOPHER PETERSON/SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Keith Richards.  Foto: CHRISTOPHER PETERSON/SPLASH NEWS / CHRISTOPHER PETERSON/SPLASH NEWS SPLASH NEWS

Keith Richards sorg efter ex-partnerns död

Publicerad

Modellen och skådespelaren Anita Pallenberg har gått bort, 73 år gammal.

Hennes ex, Rolling Stones-artisten, är förkrossad över förlusten, skriver The Mirror.

"Jag har aldrig träffat en kvinna som du", skriver Pallenbergs nära vän Stella Schnabel på sociala medier.

Rolling stones-gitarristen Keith Richards är i sorg efter att hans exfru och mamman till hans barn, Anita Pallenberg, har gått bort.

Pallenberg, som var modell och skådespelare, blev 73 år gammal, skriver The Mirror.

Richards och Pallenberg dejtade från 1967 och spenderade 12 år tillsammans, och fick tre barn tillsammans.

Anita Pallenberg dejtade också Brian Jones i Rolling Stones, och dessutom haft en flört med bandets sångare Mick Jagger.

 

LÄS MER: Keith Richards: Mina vänner dör, jag är kvar

 

Keith Richards förkrossad efter Anita Pallenbergs död

 

LÄS MER: Keith Richards om sex, barn och bandet

 

Keith Richards uppges vara "förkrossad" över att hans expartner och mamman till hans barn har gått bort, skriver The Mirror.

Under tisdagskvällen publicerade Anita Pallenbergs väninna Stella Schnabel en minnesruna efter sin bästa kompis på sociala medier.

"Jag har aldrig träffat en kvinna som du. Jag tror inte att det fanns någon som dig i hela universum, ingen kunde förstå mig som du. Jag var en liten flicka som trodde jag var stor, men jag blev en kvinna av att lära känna dig. Min bästa vän, den mest fantastiska kvinnan jag någonsin mött" skrev Stella Schnabel om Anita Pallenberg på sociala medier, skriver The Mirror.

Anita Pallenberg träffade Rolling stones under en konsert i München 1965, där hon tog sig in deras loge, erbjöd dem hasch, och sedan spenderade kvällen med Brian Jones.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag