Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Keira Knightleys strikta beslut om sexscenerna

Skådespelaren Keira Knightley, 35, har bestämt sig för att aldrig mer spela in en sexscen – om inte regissören är en kvinna.
Keira Knightley menar att hon inte är intresserad av att göra fler sexscener.
Foto: RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK / RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
– Jag är för fåfäng och min kropp har burit två barn, säger Knightley.
Foto: DAVID FISHER/REX / DAVID FISHER/REX REX FEATURES

Skådespelaren Keira Knightley, 35, har bestämt sig för att aldrig mer spela in en sexscen – om inte regissören är en kvinna.

– Jag har inget absolut förbud, men jag har typ det med män, säger hon i podcasten ”Chanel Contects”. 

I Keira Knightleys filmkontrakt står det ofta ”inget naket”. I podcasten ”Chanel Conects” får hon frågan om varför hon har med det.

– Det är delvis fåfängt och delvis på grund av den ”manliga blicken”. Om jag gjorde en film som handlade om moderskap, känner jag att, jag är ledsen men det måste vara en kvinnlig regissör, förklarar ”Pirates of the Caribbean”-skådespelaren.

Hon fortsätter:

– Jag vill inte göra de där sexscenerna när du är helt inoljad och alla stönar. Jag är inte intresserad av att göra det.

”Helst inte stått naken framför flera män”

Vidare säger Knightley, som själv har två barn, i podcasten att om filmen handlade om moderskap och hur ”fantastisk kroppen är” skulle hon kunna tänka sig att ”utforska det med en kvinna som förstår”.

– Jag är för fåfäng och min kropp har burit på två barn nu och jag hade bara helst inte stått naken framför flera män, säger Keira Knightley i podcasten.

Skådespelaren slår tillbaka mot kannibal-anklagelserna:

Skådespelaren slår tillbaka mot kannibal-anklagelserna:


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.