Världsartisten Katy Perry är på besök i Stockholm just nu. Foto: BRITTA PEDERSEN / DPA/PICTURE-ALLIANCE/IBL DPAVärldsartisten Katy Perry är på besök i Stockholm just nu. Foto: BRITTA PEDERSEN / DPA/PICTURE-ALLIANCE/IBL DPA
Världsartisten Katy Perry är på besök i Stockholm just nu. Foto: BRITTA PEDERSEN / DPA/PICTURE-ALLIANCE/IBL DPA
Katy Perry. Foto: PICTUREMATT/REX/SHUTTERSTOCK / PICTUREMATT/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESKaty Perry. Foto: PICTUREMATT/REX/SHUTTERSTOCK / PICTUREMATT/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Katy Perry. Foto: PICTUREMATT/REX/SHUTTERSTOCK / PICTUREMATT/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Katy Perrys oväntade blixtbesök i Sverige

Publicerad

Superstjärnan Katy Perry är på besök i Stockholm.

Bland annat träffade hon youtubern Clara Henry och radioprofilen Gry Forssell - som förevigade besökt på Instagram.

"Hänger på lyxhotell med Katy Perry", skriver Gry Forssell. 

Världsstjärnan Katy Perry, 32, är i Stockholm för att lansera sin nya skiva "Witness". 

Bland annat träffade hon medieprofilen Clara Henry för en intervju för sin youtubekanal. Hon förevigade  mötet på Instagram.

"Snart på en youtubekanal nära dig", skriver Clara Henry.

https://www.instagram.com/p/BUwxGDXhymA/?taken-by=glasclara

Andra som hon träffade var Gry Forssell från Mix Megapol. Även hon lade ut en bild på Instagram.

"Hänger på lyxhotell med Katy Perry ba", skriver hon.

 

LÄS MER: Katy Perrys stora förändring 

 

Katy Perry ställde också upp på en intervju som kommer att visas på "Nyhetsmorgon" på TV4 på söndag.

– Katy Perry är här för att göra internationell promo, säger Niklas Torsell, promotion manager på skivbolaget Universal.

Han är mycket hemlighetsfull om hennes besök och vill inte berätta hur läge hon stannar, bara att hon  träffar journalister från hela Europa, inte bara Sverige.

Men han säger att Katy Perry har varit i Stockholm tidigare.

– Hon gillar Stockholm. Hon har varit här förut. Bland annat spelade hon in delar av förra skivan här, säger Niklas Torsell.

Fansen lyriska över Katy Perry

Albumet "Witness" släpps officiellt 9 juni, men flera låtar har redan släppts. Singeln "Chained to the Rhythm"" släpptes redan i februari. Den är skriven och producerad av bland andra svenske Max Martin och har klättrat på topplistorna världen över.

Clara Henrys inlägg på Instagram har fått många positiva reaktioner.

"JAG ÄLSKAR KATY PARRY OCH DIG CLARA JAG SVIMMAR JAG MÅSSSSTE TRÄFFA DIG KATY", skriver en av dem.

 

LÄS MER: Katy Perry bryter med Orlando Bloom

 

"Hade gjort vad som helst för att ta din plats just nu Clara", skriver en annan.

"NEEEEEJ, MIN FAVORIT YOUTUBER OCH MIN FAVORIT ARTIST. NEEEEEJ, eller, jo typ, MEN JAG KAN INTE TRO DET", skriver en tredje.

På söndag ska Katy Perry spela på Ariana Grandes välgörenhetskonsert för offren för terrordådet 22 maj.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag