Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Katy Perrys gravidavslöjande – visar själv i musikvideon

Katy Perry och Orlando Blooms romantiska julplaner
Katy Perry och fästmannen Orlando Bloom väntar barn.Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Det avslöjar stjärnan i en ny musikvideo.Foto: Youtube.
Foto: SPOT, LESE / BACKGRID US / TT / BACKGRID US TT NYHETSBYRÅN

Katy Perry och fästmannen Orlando Bloom väntar barn. 

Det avslöjar stjärnan i en ny musikvideo.

”Låt oss säg att den här sommaren kommer vara fullspäckad”, skriver hon på Instagram.

I musikvideon för hennes nya låt ”Never Worn White” visar Katy Perry upp sin gravidmage, något hon dolt under en längre tid.

”Herregud, jag är så glad att jag inte behöver suga in magen längre, eller bära runt på en stor väska”, skriver hon på Twitter.

Låten ”Never Worn White” handlar om Katy Perrys rädsla för att binda sig, samtidigt som hon sjunger att hon är redo för ett lyckligt liv tillsammans en annan person. Musikvideon avslutas med att hon vänder sig i profil och tar på sin mage.

Under en livesändning efter att videon släpptes bekräftade hon graviditeten och sa att det troligtvis är ”den längsta hemligheten” hon ”någonsin behövt hålla”, skriver People.

https://www.instagram.com/p/B9Vuje3nc06/

Katy Perry: ”Mycket som händer i sommar”

Det är Katy Perrys första barn och pappan är ”Sagan och Ringen”-skådespelaren Orlando Bloom. Han har ett barn sedan tidigare, 9-åriga Flynn med exfrun Miranda Kerr.

Bebisen kommer i sommar. I samband med att videon släpptes publicerade hon ett inlägg på Instagram med texten ”Låt oss säga att den här sommaren kommer vara fullspäckad”

– Det är mycket som händer i sommar. Jag ska inte bara bokstavligen föda – jag ska även bildligt talat föda någonting ni har väntat på, säger hon och syftar till sitt kommande album.

Katy Perry och Orlando Bloom förlovade sig på alla hjärtans dag 2019.

– Han är inte det största fanet av Katy Perry, men han är det största fanet av Katheryn Hudson, har hon tidigare sagt i en intervju med Vogue India.

Katy Perry är hennes artistnamn medan Katheryn Hudson är hennes riktiga namn.

https://www.youtube.com/watch?v=UyKgYMQ-AlQ&feature=emb_title

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.