Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kattis Ahlström
gör comeback i SVT

<p>Kattis Ahlström ska leda "Nobelstudions" fyra avsnitt i december.</p>Foto: Lasse Svensson
<p>Kattis Ahlström som programledare för "Alla tiders melodifestival" tillsammans med Christer Björkman.</p>Foto: Cornelia Nordström

Kattis Ahlström återvänder till SVT. Efter att ha varit borta från programledarrollen ett antal år ska hon leda "Nobelstudions" fyra avsnitt i december.

– Det känns väldigt högtidligt och prestigefyllt. Det är också jätteroligt att komma tillbaka till SVT som jag alltid har sett som moderskeppet i mitt hjärta, säger Ahlström till SVT.

Kattis Ahlström slog igenom som programledare för SVT:s underhållningsprogram "7 till 9" i början av 90-talet. Hon har även lett program som Eurovision Song Contest, "Tv-huset" (ZTV) och "Kattis & company" (TV4).

Hon har även varit chefredaktör för tidningarna Icakuriren och Kattis & company. 2012 blev hon generalsekreterare för Bris.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.