Katrin Zytomierska och Alexander Klingstedt efter att sonen Falke fötts. Foto: OLLE SPORRONGKatrin Zytomierska och Alexander Klingstedt efter att sonen Falke fötts. Foto: OLLE SPORRONG
Katrin Zytomierska och Alexander Klingstedt efter att sonen Falke fötts. Foto: OLLE SPORRONG
Katrin Zytomierska.Katrin Zytomierska.
Katrin Zytomierska.

Katrins otroliga förvandling – efter graviditeten

Publicerad

Katrin Zytomierska har tränat stenhårt efter att ha fött sitt tredje barn i mars.

Nu visar bloggaren stolt upp resultatet - och får följarna att häpna.

"Jag klarade mitt mål. Såklart" skriver Katrin Zytomierska på Instagram.

Katrin Zytomierska födde sin tredje son, Falke, med planerat kejsarsnitt i mars.

Efter graviditeten har Zytomierska varit noggrann med träning och kost för att komma tillbaka till formen hon var i tidigare - och det verkar ha gett resultat.

På sin Instagram visar Katrin Zytomierska nu upp den stora förvandlingen, på bilder som hennes tränare har tagit.

"Så kom Philip Lailani med rykande färska bilder. "Grattis, du klarade det! Nu börjar slitet. Efter helgen alltså", sa han. Jag frågade om han tuschat till bilderna men det har han inte. Shit hörni det kan lätt bli en unge till. Lätt! Jag klarade mitt mål. Såklart!" skriver Katrin Zytomierska till bilden. 

 

LÄS MER: Efter Katrin Zytomierskas bild – Nanne ger sig in i viktbråket

 

https://www.instagram.com/p/BZBxjXdHPfG/?taken-by=katrinzytomierska

Katrin Zytomierska hyllas för förvandlingen på Instagram

 

LÄS MER: Zytomierskas svar på träningskritiken

 

Och hennes följare på Instagram är minst sagt imponerade av den stora förvandlingen som Zytomierska har gjort på kort tid.

"Grymt! Typ magi fast med galet hårt arbete!!!" skriver en person.

"Du Katrin har nu bevisat att ursäkten "men jag har faktiskt fött flera barn" inte är mycket att komma med" tycker en annan.

"Wow!!!" uttrycker en imponerad följare.

Katrin Zytomierska tränade under graviditeten också, nästan ända fram till att hon födde Falke - något hon kritiserades för av vissa följare.

– De människor som inte tränar i vanliga fall hittar väl ytterligare ett bra tillfälle att gnälla och inte träna när de är gravida. Folk letar bara ursäkter, sa Katrin Zytomierska om folks kommentarer i januari.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag