Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Katrin Zytomierskas udda livsval – med två ex-män

Alex Klingstedt och Katrin Zytomierska har en gemensam son och bröt upp 2018. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Katrin Zytomierska
Fotografen Bingo Rimér Foto: EXPRESSEN
Katrin Zytomierska

Katrin Zytomierska väljer bort en traditionell relation – i stället lever hon i en modern familjekonstellation med sina två ex-män.

Medieprofilen berättar att hennes livsval skapar reaktioner.

– Det är udda, säger hon i ”Framgångspodden”. 

Företagaren Katrin Zytomierska, 41, lever i en modern familjekonstellation tillsammans med sina två ex-män Bingo Rimér, 43, och Alex Klingstedt, 39. Med dem har hon tre söner och en bonusdotter. 

Den brokiga familjen både jobbar, umgås och semestrar ihop. I vintras hyrde de ett hus i Thailand tillsammans i tre månader. 

Katrin Zytomierska berättar att många reagerar på att hon lever i tät symbios med sina ex-män och tycker att det är ett märkligt upplägg.

– Det är udda har jag förstått. Utvecklingen går åt rätt håll, fler och fler börjar sätta sig själv åt sidan, fokusera på sina barn och umgås mera för deras skull. Men att dra det snäppet högre och sticka i väg med två ex-män är jag ensam om. Jag älskar att göra nya saker som ingen annan gör, säger hon i podcasten ”Framgångspodden” med Alexander Pärleros.

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska separerade 2015 efter sex år tillsammans. Foto: CRISTIAN QUINTEROS / STELLA PICTURES CRISTIAN QUINTEROS

Väljer bort traditionellt förhållande

Katrin Zytomierska får ofta kommentarer om att allt kommer att förändras när någon av dem skaffar en ny partner. Men hon menar att inget skulle kunna få henne att prioritera bort den nuvarande samhörigheten.

– Jag har varit singel i drygt ett år, det har varit fantastiskt. Jag har svårt att se framför mig att jag någonsin kommer att leva i en traditionell relation igen, det är inte för mig, säger hon.

Medieprofilen berättar även i podden att det inte är uteslutet att hon skaffar ett fjärde barn.

– Jag har inte stängt igen affären. Men då skulle jag inseminera mig med en flickspermie, jag pallar inte med en fjärde snubbe, säger hon.