Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Katrin Zytomierskas sorg – krossad av uppbrottet

Katrin Zytomierska och sambon Alexander Klingstedt har separerat. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Katrin Zytomierska och sambon Alexander Klingstedt har separerat. 

Uppbrottet innebär att hon inte längre kan tillbringa lika mycket tid med sin son.

Instagram berättar hon nu om smärtan och känslorna kring att inte alltid vara med den hon älskar.

”Värre än den värsta smärtan jag någonsin fått erfara.” skriver hon på Instagram. 

Katrin Zytomierska, 40, och hennes tidigare sambo Alexander Klingstedt, 38, har separerat. De träffades 2015 och tillsammans har de en gemensam son. 

Uppbrottet innebär att hon nu kommer vara ifrån sin son i perioder och på Instagram berättar hon nu öppet om känslorna och smärtan med att vara ifrån den hon älskar.

”Åh Gud ge mig styrkan att hantera min nya situation där jag tvingas vara ifrån min bebis. Det gör så ont i min kropp värre än träningsvärk, blåmärken, axelont, hjärtesorg. Värre än den värsta smärtan jag någonsin fått erfara,” skriver hon. 

 

LÄS MER: Katrins bebisbesked – efter svåra beslutet

 

Katrin Zytomierska berättar att det var första gången hon var utan sonen fyra dagar i rad och att hon längtar till han kommer hem. Hon fortsätter inlägget:

”Jag vet att han har det bra med sin pappa men det lindrar inte min smärta precis. Kanske att jag lär mig med tiden, vad vet jag, men det kommer att ta tid.” 

 

Katrin Zytomierska separerade från Alexander Klingstedt

Hon avslutar med att skriva att inget hjälper bättre än träning när man mår dåligt tillsammans med hashtaggen för det gym hon tränar på. 

På bilden syns Katrin Zytomierska stå och träna armarna på gymmet. 

 

https://www.instagram.com/p/Bfa9eFTnK6d/?taken-by=katrinzytomierska

 

 

När Katrin Zytomierska offentliggjorde uppbrottet från Alexander Klingstedt den 11 februari var hon fårordig om anledningen bakom det. 

Instagram och Facebook skrev hon då att hon inte ville dela med sig om mer information gällande separationen. 

”Jag vet och känner mig säker på vad jag vill ha och jag prioriterar inte bort det jag kan få för att anpassa mig. Det kan låta hårt och jag vet att det inte alltid är lätt att komma in i mitt liv, att hänga med i mitt tempo. Jag förstår det, men jag måste gå min väg. Jag är sån”, skriver hon och fortsätter:

”Det finns så mycket att säga men delvis på grund av detta har jag och Falkes pappa valt att gå skilda vägar. Jag vill inte dela med mig mer av det, med tanke på alla runtomkring och jag önskar att ni respekterar det också.” 

Katrin Zytomierska har även sönerna Ringo, 7, och Rambo, 4, tillsammans med Bingo Rimér.

 

Expressen har sökt Katrin Zytomierska.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.