Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér separerar

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Bingo Rimér och Katrin Zytomierska separerar.
Foto: Pavel Maira
De kommer att flytta isär men behålla huset på landet, berättar nu Zytomierska för Pause.
Foto: Sven Lindwall

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska separerar.

De kommer att flytta isär men behålla huset på landet, berättar nu Zytomierska för Pause.

– Vi har skitroligt ihop, och kommer fortsätta att ha det, säger hon till tidningen.

Efter sex år som par väljer nu Bingo Rimén och Katrin Zytomierska att separera.

Katrin Zytomierska berättar för Pause att de väljer en "modern separation":

– Vi väljer att nu skapa en livssituation för oss som kommer att göra alla lyckligare, säger hon.

Hon berättar för tidningen om hur de kom fram till beslutet, och att deras olika syn på saker i bland lett till tjafs.

– Det är klart att det är väldigt påfrestande ibland när man inte är lika på det planet som för mig är så viktigt, och det blir mycket tjafs, det vet alla som lyssnar på vår podd. Och ibland måste man mötas någonstans. Hemma vill jag ha allt väldigt städat och undanplockat, men hade Bingo fått bestämma hade det varit ett stort kreativt kaos. Någonstans har vi insett att vi kommer att vara lyckligare på varsitt håll, säger Katrin Zytomierska till Pause.


LÄS MER: Bingo och Katrin har blivit föräldrar igen


Enligt tidningen finns inte kärleken kvar, och därför kommer de att flytta isär, men behålla huset på landet och fortfarande resa ihop och umgås som en familj.

– Vi har skitroligt ihop, och kommer fortsätta att ha det. Lika mycket som Bingo är med vid middag och nattning, eller när barnen vaknar upp nu, kommer han att vara det sen också. Pojkarna kommer inte märka någon skillnad då de är så små och de är vana vid att pappa är borta på jobb. Nova som är 12 år är helt med på noterna och kommer att ha sitt egna rum i min lägenhet – det är väldigt viktigt för mig att hon ska känna sig älskad av mig precis som vanligt. Många ställer sig skeptiska, men jag är helt övertygad om att det kommer att gå jättebra, säger Katrin Zytomierska till tidningen.

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska har sönerna Ringo och Rambo ihop. Bingo Rimer har sedan ett tidigare förhållande dottern Nova.

Expressen söker Bingo Rimér och Katrin Zytomierska.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.