Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Katrin Zytomierska mamma till en son

Katrin Zytomierska har blivit mamma igen.Foto: /Ibl / /IBL
Hon har nu fått en liten son, med kärleken Alexander Klingstedt.Foto: /Ibl / /IBL EERO HANNUKAINEN

Katrin Zytomierska har blivit mamma igen.

Hon har nu fått en liten son, med kärleken Alexander Klingstedt.

"Nu har vi tre. Allt har gått sjukt bra, pojken är perfekt precis som sin pappa, jag mår larvigt bra." skriver en lycklig Katrin Zytomierska på sin Instagram.

Katrin Zytomierska, 39, har fått sitt tredje barn, en liten son.

På sin Instagram berättar hon om födseln, och det faktum att hon nu är trebarnsmamma, med en bild på alla tre bröderna tillsammans.

"Urgulligt möte med brorsorna. Nu har vi tre. Allt har gått sjukt bra, pojken är perfekt precis som sin pappa, jag mår larvigt bra. Går runt och har inte ont, inte ens en känning någonstans. Ett par alvedon är allt jag tagit hoppas att det fortsätter så." skriver Katrin Zytomierska på sin Instagram.

Zytomierska har två barn med exet Bingo Rimér, men den nyfödda bebisen är hennes första barn tillsammans med nya kärleken Alexander Klingstedt.

Än har paret inte kunnat bestämma sig för vad sonen ska heta.

"Nu undrar vi verkligen vad gossen ska heta. Just det han ammar, kissar, bajsar och är väldigt chill. Jag med. Fast jag ammar inte men äter som en häst. Nu tänkte vi kolla OJ Simpson hört att den ska vara bra. Livet är perfekt. De flesta hade fel och fyra spådamer också men jag är överlycklig över lillebror såklart. Alex är förtrollad." skriver en bebislycklig Katrin Zytomierska på sin Instagram.

På bara några minuter hade bilden hunnit få flera hundra gillningar på det sociala medier, och bloggaren överöses med lyckoönskningar.

"Vilken vacker bild.... Grattis till hela familjen. Lyckliga syskon" skriver en person.

"Åh vilken lycka denna bild utstrålar! Grattis till er alla inblandade" grattar en annan.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.