Katie Price kan få en roll i den kommande "Sex and the city"-filmen. Foto: Goff Darren
Katie Price kan få en roll i den kommande "Sex and the city"-filmen. Foto: Goff Darren

Katie Price på "Sex and the City"-audition som nanny

Publicerad
Uppdaterad
Får Carrie Bradshaw en ny vän?
Katie Price, 31, har varit på audition för en roll i nya "Sex and the city"-filmen.
Efter uppbrottet med Peter André har den brittiska glamourmodellen nu provspelat för en biroll som engelsk barnflicka i uppföljaren till succéfilmen.

"Ville ha en storbörstad nanny"

Hon säger själv att hon inte har några planer på att bli skådespelerska i framtiden, men om hon skulle få rollen i filmen om de fyra New York-kvinnorna skulle hon inte tveka att ta den, skriver TT Spektra.
- De ville ha en storbröstad engelsk nanny så jag satsade på det, sa Katie Price till Radio 1 Newsbeat.
Det har tidigare också ryktats om att Katie Price är aktuell för en roll i en brittisk version av "Baywatch".
- Jag har hört det. Men vem vet vad som händer med det där.
"Sex and the city - the movie" hade premiär 2008.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag