Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Katie Holmes visar upp sin kärlek öppet

Katie Holmes har tröttnat på hemlighetsmakerietFoto: SPLASH NEWS
Hollywoodstjärnan dejtar Jamie Foxx. Foto: AMANDA SCHWAB
Foto: CHARBONNEAU/REX/SHUTTERSTOCK
Foto: RACHID BELLAK / BESTIMAGE

Katie Holmes har försökt hålla sin pojkvän hemlig. 

Men nu har hon och Jamie Foxx tröttnat på hemlighetsmakeriet. 

– Katie är trött på att gömma sig, säger en uppgiftslämnare till Us Magazine. 

Skådespelaren Katie Holmes, 38, skilde sig från Tom Cruise, 54, 2012. Deras förhållande och skilsmässan blev väldigt omskriven och källor nära Holmes uppger att hon velat hålla en låg profil för att slippa publicitet om sitt kärleksliv. 

Men det kan komma att ändras nu. 

Enligt Us Magazine började hon dejta sångaren och skådespelaren Jamie Foxx, 49, redan 2013. Men paret har ansträngt sig för att inte kopplas samman. Tidningen rapporterar om hur de tagit hemlighetsmakeriet till en ny nivå. 

– För att göra det omöjligt för fotografer att få bilder på dem ihop så har de åkt i separata bilar, med tonade rutor och de har använt sig av hemliga hissar. De gjorde det till en vetenskap, säger en uppgiftslämnare till Us Magazine. 

 

LÄS MER: Katie Holmes hemliga semester med Foxx 

”Katie är trött på att gömma sig”

Uppgiftslämnaren hävdar att paret tröttnat på hemlighetsmakeriet och är redo att visa upp sin kärlek öppet. 

– Katie är trött på att gömma sig, säger personen till Us Magazine. 

 

LÄS MER: Holmes och Foxx tillsammans igen 

 

Paret har börjat dejta i det offentliga. Katie Holmes och Jamie Foxx sågs ihop så sent som den 2 april på en restaurang i New York. 

– De kommer att äta ute mer och de planerar till och med en resa till Europa ihop, säger uppgiftslämnaren till Us Magazine. 

Jamie Foxx bad om en paus

Expressen har tidigare rapporterat att förhållandet mellan Foxx och Holmes var nära att krascha. Orsaken ska enligt personen nära paret vara för att Jamie Foxx inte var redo att göra förhållandet offentligt. 

– Han bad om att få ett par månaders paus och lovade inte att han skulle vara tillgänglig efter det, sa en uppgiftslämnare exklusivt till Radar Online i oktober.

Katie Holmes har dottern Suri Cruise, 11, och är känd för sina roller i tv-serien ”Dawson's Creek” respektive ”Batman begins” och ”Phone booth”. Jamie Foxx har döttrarna Corinne Foxx, 23, och Annalise Bishop, 7. Han är känd för sina roller i ”Django unchained”, ”Jarhead” och ”Collateral” – där han spelade mot Tom Cruise. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.