Katie Holmes har tröttnat på hemlighetsmakeriet Foto: SPLASH NEWSKatie Holmes har tröttnat på hemlighetsmakeriet Foto: SPLASH NEWS
Katie Holmes har tröttnat på hemlighetsmakeriet Foto: SPLASH NEWS
Hollywoodstjärnan dejtar Jamie Foxx. Foto: AMANDA SCHWABHollywoodstjärnan dejtar Jamie Foxx. Foto: AMANDA SCHWAB
Hollywoodstjärnan dejtar Jamie Foxx.  Foto: AMANDA SCHWAB
Foto: CHARBONNEAU/REX/SHUTTERSTOCKFoto: CHARBONNEAU/REX/SHUTTERSTOCK
 Foto: CHARBONNEAU/REX/SHUTTERSTOCK
Foto: RACHID BELLAK / BESTIMAGEFoto: RACHID BELLAK / BESTIMAGE
 Foto: RACHID BELLAK / BESTIMAGE

Katie Holmes visar upp sin kärlek öppet

Publicerad

Katie Holmes har försökt hålla sin pojkvän hemlig. 

Men nu har hon och Jamie Foxx tröttnat på hemlighetsmakeriet. 

– Katie är trött på att gömma sig, säger en uppgiftslämnare till Us Magazine. 

Skådespelaren Katie Holmes, 38, skilde sig från Tom Cruise, 54, 2012. Deras förhållande och skilsmässan blev väldigt omskriven och källor nära Holmes uppger att hon velat hålla en låg profil för att slippa publicitet om sitt kärleksliv. 

Men det kan komma att ändras nu. 

Enligt Us Magazine började hon dejta sångaren och skådespelaren Jamie Foxx, 49, redan 2013. Men paret har ansträngt sig för att inte kopplas samman. Tidningen rapporterar om hur de tagit hemlighetsmakeriet till en ny nivå. 

– För att göra det omöjligt för fotografer att få bilder på dem ihop så har de åkt i separata bilar, med tonade rutor och de har använt sig av hemliga hissar. De gjorde det till en vetenskap, säger en uppgiftslämnare till Us Magazine. 

 

LÄS MER: Katie Holmes hemliga semester med Foxx 

”Katie är trött på att gömma sig”

Uppgiftslämnaren hävdar att paret tröttnat på hemlighetsmakeriet och är redo att visa upp sin kärlek öppet. 

– Katie är trött på att gömma sig, säger personen till Us Magazine. 

 

LÄS MER: Holmes och Foxx tillsammans igen 

 

Paret har börjat dejta i det offentliga. Katie Holmes och Jamie Foxx sågs ihop så sent som den 2 april på en restaurang i New York. 

– De kommer att äta ute mer och de planerar till och med en resa till Europa ihop, säger uppgiftslämnaren till Us Magazine. 

Jamie Foxx bad om en paus

Expressen har tidigare rapporterat att förhållandet mellan Foxx och Holmes var nära att krascha. Orsaken ska enligt personen nära paret vara för att Jamie Foxx inte var redo att göra förhållandet offentligt. 

– Han bad om att få ett par månaders paus och lovade inte att han skulle vara tillgänglig efter det, sa en uppgiftslämnare exklusivt till Radar Online i oktober.

Katie Holmes har dottern Suri Cruise, 11, och är känd för sina roller i tv-serien ”Dawson's Creek” respektive ”Batman begins” och ”Phone booth”. Jamie Foxx har döttrarna Corinne Foxx, 23, och Annalise Bishop, 7. Han är känd för sina roller i ”Django unchained”, ”Jarhead” och ”Collateral” – där han spelade mot Tom Cruise. 

Relaterade ämnen
Max Sohl Stjernberg
Max Sohl Stjernberg

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag