Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Katie Holmes nya mystiska pojkvän

Katie Holmes hämnd mot Tom Cruise
Katie Holmes och nya mystiska pojkvännen. Foto: PIERRE TEYSSOT / SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN
De båda dök plötsligt upp på Milanos modevecka. Foto: PMPHOTO / SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN
Katie Holmes. Foto: CHRISTOPHER PETERSON / SPLASH NEWS/IBL
Jamie Foxx var tillsammans med Katie Holmes i sex år. Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: SMG / ZUMAPRESS.COM SMG VIA ZUMA WIRE
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
1 / 7

Katie Holmes tycks ha en ny kärlek – bara månader efter att det stod klart att relationen med Jamie Foxx var över.

På nya bilder från Italien ses hon hand i hand med en ny mystisk pojkvän.

Det var under Milanos modevecka i slutet av förra veckan som Hollywoodstjärnan Katie Holmes dök upp med en ny okänd man vid sin sida – något som väckte stor uppmärksamhet.

Så sent som i maj gjorde Katie Holmes och Jamie Foxx, kärleken sedan sex år tillbaka slut. Enligt sajten Hollywood life hade de båda gjort upp semesterplaner tillsammans, men just innan sommaren rasade allt emellan dem. 

Enligt uppgifter till Hollywood life ska paret ha varit alltför olika som personer, vilket gjorde att de tillslut valde att bryta upp förhållandet.

– Jamie är mittpunkten på vilken fest han än går till. Han vill alltid vara ute och ha roligt. Katie är mer reserverad och stannar hellre hemma än att gå på fester och events, säger en person i exparets närhet till sajten.

Nya mannen är en doldis

En annan orsak uppges vara att Katie Holmes har ensam vårdnad för 13-åriga Suri Cruise, dotter till Tom Cruise. ”Top Gun”-stjärnan är på grund av sitt medlemskap i Scientologerna förbjuden att träffa sin dotter. Något som gör att Suri tar upp mycket av Katie Holmes tid.

Under sommaren har Katie Holmes just därför setts mycket tillsammans med dottern på shoppingrundor och lunchstunder i New York.

Nu tyder de nya bilderna från vimlet på gatorna i Milano på att Holmes helt klart har gått vidare. Den nya mannen vid sin sida är hittills okänd vid namn. 

Även Jamie Foxx har omgärdats av nya romansrykten. 51-åringen har setts hålla handen med den unga sångerskan Sela Vave, 21, men stjärnan har själv förnekat att det skulle handla om en romans.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.