Katie Holmes. Foto: JOHN NACION / JOHN NACION/STARTRAKSPHOTO.COM/I STARTRAKS PHOTOKatie Holmes. Foto: JOHN NACION / JOHN NACION/STARTRAKSPHOTO.COM/I STARTRAKS PHOTO
Katie Holmes. Foto: JOHN NACION / JOHN NACION/STARTRAKSPHOTO.COM/I STARTRAKS PHOTO
Tom Cruise. Foto: J. LUIS CUESTA / J. LUIS CUESTA / CORDON PRESS/IB CORDON PRESSTom Cruise. Foto: J. LUIS CUESTA / J. LUIS CUESTA / CORDON PRESS/IB CORDON PRESS
Tom Cruise. Foto: J. LUIS CUESTA / J. LUIS CUESTA / CORDON PRESS/IB CORDON PRESS
Foto: CIAO HOLLYWOOD / SPLASH NEWS / CIAO HOLLYWOOD / SPLASH NEWS SPLASH NEWSFoto: CIAO HOLLYWOOD / SPLASH NEWS / CIAO HOLLYWOOD / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
 Foto: CIAO HOLLYWOOD / SPLASH NEWS / CIAO HOLLYWOOD / SPLASH NEWS SPLASH NEWS

Katie Holmes miljon- hämnd mot Tom Cruise

Publicerad

Är Katie Holmes redo att avslöja alla Tom Cruises hemligheter?

Holmes har inte haft rätt att uttala sig om Cruise under de första fem åren efter skilsmässan – men nu har tiden gått ut.

Enligt uppgifter till den kristna tidningen Christian Post har Katie Holmes tackat ja till 96 miljoner kronor för att skriva en avslöjande bok om relationen till exet.

Katie Holmes, 38, och Tom Cruise, 54, skilde sig 2012 - men nu kan Katie Holmes komma att avslöja alla hemligheter om exet.

Enligt uppgifter till den kristna amerikanska tidningen Christian Post har Katie Holmes erbjudits över 96 miljoner kronor, eller 11 miljoner dollar, för att berätta om exmaken och deras förhållande - ett erbjudande som Katie Holmes ska ha tackar ja till, skriver tidningen.

Katie Holmes ska ha tvingats till tystnadslöfte

Efter skilsmässan 2012 ska Katie Holmes ha tvingats skriva på ett tystnadslöfte angående Tom Cruise. Skådespelaren ska ha varit förbjuden att prata om sitt förhållande med "Mission: Impossible"-skådespelaren under de första fem åren efter skilsmässan - en tidsrymd som nu börjar löpa ut. I augusti har det gått fem år sedan paret skilde sig, och Katie Holmes ska ha rätt att prata om vad hon vill igen.

 

LÄS MER: Katie Holmes visar upp sin kärlek öppet

 

Katie Holmes berättar allt i nya boken om sitt liv

 

LÄS MER: Tom Cruises hemliga avtal med Katie Holmes

 

Uppgiftslämnare till Christian Post menar att Katie Holmes kommer berätta hela sanningen om exparets förhållande i sin kommande bok. Katie Holmes och Tom Cruise gifte sig 2006 och fick dottern Suri Cruise tillsammans. Tom Cruise har nu inte träffat sin dotter på flera år.

Även Katie Holmes relation till pojkvännen Jamie Foxx, som hon har hållit hemligt i flera år, sägs vara ett ämne för den avslöjande boken.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag