Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Katie Holmes beslut – efter Tom Cruises svek mot Suri

Tom Cruise har inte träffat dottern Suri på fem år. Foto: FLYNET - SPLASH NEWS / FLYNET - SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Katie Holmes planerar en flytt till andra sidan landet med Suri Cruise. Foto: SHARPSHOOTER/SPLASH NEWS / SHARPSHOOTER/SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Katie Holmes. Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
På grund av sin tro inom Scientologikyrkan har Tom Cruise, 56, har inte träffat sin 12-åriga dotter Suri på fem år. Foto: PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

Tom Cruise har inte träffat dottern Suri på fem år – trots hennes upprepade försök att få kontakt med sin pappa.

Och nu verkar hans chanser att hitta tillbaka till sin dotter rinna ut i sanden, då exfrun Katie Holmes planerar en flytt till andra sidan landet med Suri Cruise.

– Katie och Jamie älskar båda Atlanta, och tycker att det är en bra plats att uppfostra sina döttrar på, bort från rampljuset i Los Angeles, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

På grund av sin tro inom Scientologikyrkan har Tom Cruise, 56, har inte träffat sin 12-åriga dotter Suri på fem år. I stället har dottern vuxit upp ensam med sin mamma Katie Holmes, 39 – som efter skilsmässan från "Mission Impossible"-skådespelaren helt tog avstånd från den radikala tron.

Under sommaren rapporterades det om att Suri Cruise hade skickat brev till sin frånvarande pappa, där hon bad om att få träffa honom efter alla år ifrån varandra. Dottern ska också ha lämnat hjärtskärande röstmeddelanden på hans telefon, som hon inte fick svar på, skriver Hollywood Life.

 

Katie Holmes och Suri Cruise. Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

 

En återförening med Suri långt borta

I stället för att svara sin dotter direkt har Tom Cruise hört av sig via en vän, för att försäkra sig om att dottern mår bra.

– Tom har alltid varit tillåten att träffa Suri 10 dagar i månaden, men har aldrig tagit fasta på Katies erbjudande om att göra det, säger en uppgiftslämnare till Hollywood Life.

Och nu ser en återförening mellan Tom Cruise och dottern Suri ut att vara längre bort än någonsin.

Katie Holmes höll relationen med Jamie Foxx hemlig

Efter att Katie Holmes hållit sitt förhållande med skådespelaren Jamie Foxx hemligt i fem år så tar nu paret ett nytt steg i relationen – och funderar på att flytta från Los Angeles. En flytt som skulle innebära att Suri kommer ännu längre ifrån pappa Tom Cruise.

Enligt uppgifter till Radar Online tittar familjen Holmes-Foxx nu på hus i amerikanska södern, mer specifikt Atlanta, då de vill komma undan rampljuset i Los Angeles.

Under de senaste åren har också Jamie Foxx fått en nära relation med Suri Cruise, och Suri ska ha blivit som en storasyster åt Jamie Foxxs yngsta dotter Anelise, 9.

– Han älskar henne som om det är hans egen dotter. Hon och Anelise kommer bra överens, och Suri beter sig som hennes storasyster, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.