Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Katie Holmes avslöjande om dottern – utan Tom Cruise

Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: LEXIE MORELAND/WWD/SHUTTERSTOCK / LEXIE MORELAND/WWD/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: FRANCOIS MORI / AP TT NYHETSBYRÅN

Katie Holmes var 27 år när hon blev mamma till sin och dåvarande maken Tom Cruises dotter, Suri Cruise.

I en intervju med Elle UK berättar skådespelaren nu att hon och dottern – som så länge levt tillsammans bara de två – har vuxit upp tillsammans.

– Varje ålder som mitt barn har varit och min ålder har passat ihop. Det är som att vi växte upp tillsammans, på ett sätt, säger Katie Holmes i Elle UK.

Det var 2006 som Katie Holmes, då 27, blev mamma till hennes och Tom Cruises första och enda gemensamma barn – Suri Cruise.

Efter skilsmässan från Tom Cruise sex år senare har mor och dotter bott ensamma tillsammans i New York, medan Tom Cruise har avsagt all kontakt med sin dotter de senaste åren. Cruises ställning som en av de högt uppsatta i Scientologkyrkan gör att han inte får ha kontakt med den familj som tagit avstånd från sekten.

Katie Holmes liv med dottern

I en intervju med Elle UK ger nu Katie Holmes en sällsynt bild av sitt liv som ensamstående mamma åt Suri Cruise. Skådespelaren är glad att hon var relativt ung när hon blev mamma – och menar att det har gjort att hon och dottern ”vuxit upp tillsammans”.

– Jag är glad att jag blev mamma i tjugoårsåldern. Det har varit bra att våra åldrar har passat... Hur ska jag förklara det här? Varje ålder som mitt barn har varit och min ålder har passat ihop. Det är som att vi växte upp tillsammans, på ett sätt, säger Katie Holmes i Elle UK.

Stjärnan berättar om hemmet

Katie Holmes, som är väldigt privat om sitt liv med dottern, berättar att deras gemensamma lägenhet i New York är inredd som en motreaktion på den hektiska staden.

– Det är väldigt hemtrevligt. Jag har mycket bilder. Jag gillar begagnad konst från loppmarknader. Eftersom vi bor i New York så vill jag att vår lägenhet ska vara väldigt mysig och mjuk – eftersom staden runt oss är så intensiv och hård. Så det är vår stil. Och mycket färg, berättar Katie Holmes.