Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kates och drottningens hemliga möte om Meghan

Meghans gulliga video på Archies födelsedag
Drottning Elizabeth och Cathrine, hertiginnan av Cambridge.Foto: STEPHEN LOCK / POLARIS/IBL
Meghan MarkleFoto: MEGA CHANNEL / MEGA/IBL THE MEGA AGENCY

Lång ifrån alla trodde att Meghan hade det som krävdes för att bli en del av det brittiska kungahuset.

Enligt uppgifter från en ny bok ska drottning Elizabeth och svägerskan Kate, hertiginnan av Cambridge, haft ett möte bara månader efter bröllopet där de ventilerade sin oro över Meghans beteende, rapporterar Daily Express.

Om man får tro uppgifterna i den kommande boken ”Royals at War”, skriven av författaren Dylan Howard, ska drottning Elizabeth och Kate ha ingått en pakt för att hjälpa Meghan  att acklimatisera sig till livet i det brittiska kungahuset. 

Detta då ska det ha uppstått ett mindre bråk mellan Meghan och Kate om brudtärnornas klädsel inför bröllopet.

Drottningen tog på sig uppgiften

För att förhindra ytterligare osämja ska drottning Elizabeth och Kate haft ett möte i december 2018, sex månader efter bröllopet, där de pratade om Meghans beteende.

Under mötet ska drottningen själv tagit på sig uppgiften att vägleda Meghan in i det kungliga hushållet.

Huruvida Meghan är medveten om pakten är oklart, men vid tiden för hennes förlovning talade hon mycket gott om sitt första möte med drottningen.

– Att kunna möta henne genom (Harrys) ögon, inte bara genom hans heder och respekt för henne som monark, utan genom den kärlek han har för sin farmor. Alla de lagren har varit så viktiga för mig, sade hon i en intervju enligt Daily Express.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.